U bent hier

Flashdance

What A Feeling!

Flashdance The Musical is dé zomershow van 2018! Haal jullie dansschoenen uit de kast en kom meegenieten van een zwoele en sexy musical met hoogstaande dans en zang. De originele Engelstalige versie komt exclusief naar België en is een première voor het Europese vasteland. Er worden vertalingen voorzien via projecties en televisieschermen in het Nederlands en het Frans. 

OVER DE MUSICAL

Flashdance The Musical is musicalversie van iconische en gelijknamige film uit de jaren 80. Kursaal Oostende strikte deze originele Engelstalige versie voor maar liefst 14 shows, van 24 juli tot 5 augustus 2018. Boek nu de beste plaatsen!

 

Live-muziek

Bereid je voor op een verbazingwekkend muzikaal spektakel, fenomenale choreografie en iconische hits als ‘Maniac’, ‘Manhunt’, ‘Gloria’, ‘I Love Rock ‘n Roll’ en de sensationele titeltrack ‘Flashdance - What a Feeling’. De muziek wordt zoals altijd helemaal live gebracht met een live-orkest.

Het verhaal

Alex is een jonge vrouw met een uniek dubbelleven waarbij ze overdag werkt als lasser in een staalfabriek en ‘s nachts als danseres in een club. Haar grote droom is toegelaten worden op een prestigieuze balletschool. Met de steun van haar oude balletlerares Hannah werk ze keihard om die droom te verwezenlijken, maar een romance met haar baas Nick brengt haar ambities plots in gevaar.

Originele versie

In Kursaal Oostende zullen de 14 shows in de originele Engelstalige versie gebracht worden. Er worden vertalingen in het Nederlands en het Frans voorzien via projectie.

Flashdance

VIDEO & MUZIEK

Flashdance, What A Feeling!

Flashdance The Musical

De muziek...

01. Irene Cara - Flashdance... What A Feeling (Original Soundtrack 1983) HQ

TICKETINFO

Zaalplan

Ticketprijzen

  •  Golden Seats: € 69

  •  Categorie I: € 64

  •  Categorie II: € 54

  •  Categorie III: € 44

  • Theatermenu: +€ 65

  • Las Vegas Experience: + € 65

 

KOOP TICKETS