U bent hier

Back on stage... (Covid) safe and sound

Na onze succesvolle shows afgelopen zomer, heeft team Kursaal nu ook een goed gevuld najaarsprogramma in petto. Onze artiesten staan te popelen en de ticketverkoop loopt vlot. Wat een verademing om opnieuw sterke performances op het podium te zien. En wat een magie bij het publiek! Toch zijn de coronaplooien nog niet helemaal gladgestreken. Zin om topmuzikanten live aan het werk te zien? Graag! Maar vergeet je Covid Safe Ticket niet.

covid_safe_ticket

Microfoons: check.
Mengtafels: check.
Lichtinstallaties: check.
Wij zijn er klaar voor! Hopelijk jullie ook. Alleen het Covid Safe Ticket nog. Hoe zit dat nu precies? Wij helpen je graag op weg. 

Stap voor stap
Om een concert bij te wonen heb je het Covid Safe Ticket nodig. Je kan dit eenvoudig downloaden of afdrukken via de overheidswebsites www.mijngezondheid.be, www.mijnburgerprofiel.be of www.myhealthviewer.be. Tenminste als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden (*):

  • Je bent minimaal twee weken volledig ingeënt en je kan dit aantonen met het vaccinatiecertificaat. 
  • Je kan een negatieve PCR-test voorleggen, die bij de start van het evenement maximum 48 uur oud is.
  • Je bent in het bezit van een Covid-19 herstelcertificaat van minder dan 6 maanden.
  • Je liet een snelle antigeentest afnemen door medisch opgeleid personeel, met negatief resultaat. Deze test is 24 uur geldig.

Heb je geen computer en kun je jouw corona certificaat niet online bestellen? Bel dan naar 078 78 78 50 en laat het bij je thuis per post afleveren. 

Klaar?! Je kan nu een concert bijwonen door de QR-code te tonen op je smartphone (via de CovidSafeBE-app). Of print je liever af op papier? Dat kan ook! 

Aan de deur
Houden jullie je Covid Safe Ticket (QR-code), je identiteitskaart en je aangekochte concertticket (digitaal of op papier) in de aanslag? Dan zorgen wij voor een vriendelijke ontvangst en... unieke muzikale belevingen. 

Le moment suprême
Zo, de formaliteiten zijn achter de rug. En nu... tijd om volop te genieten van spetterende liveshows. Zonder mondmasker en zelfs over de anderhalvemeterregel hoef je je geen zorgen te maken. 

covid_safe_ticket

(*) Kursaal Oostende houdt zich strikt aan de veiligheidsvoorschriften. Bij het publiceren van dit artikel, baseerden wij ons op de meest recente berichtgeving van de overheid. Voor meer details of updates over de geldende maatregelen , verwijzen wij naar: https://www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket
 

Deel dit blogbericht