U bent hier

Clouseau ‘Tweesprong’ – najaar 2021

Clouseau
Voorbij

INFO BEZOEKERS

Alle evenementen zijn momenteel onderworpen aan het Covid Safe Ticket-protocol!!!
Om te voldoen aan het Covid Safe Ticket-protocol dien je je digitaal of afgedrukte coronacertificaat voor te leggen (LET OP! Je vaccinatiekaartje is niet geldig) en moet je aan een van de volgende voorwaarden voldoen:
- Volledige vaccinatie (2 dosissen wanneer het vaccin dit vereist) van meer dan 2 weken.
​- Een negatieve PCR-test uitgevoerd ten vroegste 48 uur voor de dag van aanwezigheid op het evenement.
- Een attest van herstel van COVID-19. Dit certificaat is geldig gedurende 10 dagen na de positieve PCR-test voor een periode van 180 dagen.
- Een snelle antigeentest uitgevoerd door medisch opgeleid personeel, met negatief resultaat. Deze test is 24 uur geldig.

Elk Europees land heeft nu zijn eigen platform om een digitaal coronacertificaat te downloaden. Meer info hier. Voor België, download de Covid Safe app. Voor de evenementen in Kursaal Oostende, gelieve je aan te melden met:
- je digitaal coronacertificaat (QR-code)
- je identiteitskaart
- je digitaal of afgedrukte ticket

-----

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen nog steeds niet op de geplande datum plaatsvinden. In deze context moet Clouseau - Tweesprong opnieuw verplaatst worden. Je tickets blijven gewoon geldig. Je krijgt met je oorspronkelijk ticket(s) dus toegang tot het evenement. Je hoeft geen verdere actie te ondernemen.

05/06/2020 => 30 mei 2021 => 3 oktober 2021
06/06/2020 => 3 juni 2021 => 6 oktober 2021

-----

De zomer zit er bijna op, nu kunnen we met z’n allen uitkijken naar een najaar vol concerten! Op 4 september is het zover: het langverwachte startschot van de Tweesprong-tournee van Clouseau! Verwacht je aan een resem hits en natuurlijk ook veel nieuwe songs uit 'Tweesprong’! De allerlaatste tickets zijn te koop via greenhousetalent.be. 
 
Voor het nieuwe album 'Tweesprong’ besloten Koen en Kris vol in te zetten op waarachtigheid - alle songs die wat vrijblijvend waren, tekstueel of muzikaal, verdwenen uit de lijst. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere. Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op 'Tweesprong’.
 
Kris schreef samen met zijn kompaan Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op 'Tweesprong’ en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden. Het is ook de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen en dat hòòr je - Clouseau heeft zelden een plaat gemaakt die dichter bij henzelf lag dan deze.

* Voor iedereen die al tickets heeft: de oorspronkelijke tickets blijven geldig, je hoeft geen verdere actie te ondernemen.

De allerlaatste tickets in andere steden zijn te koop via greenhousetalent.be.

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 48 - € 43 - € 38 (inclusief reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Greenhouse Talent

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-13
Bijvoorbeeld: 2024-04-13

Restaurants in de buurt

Poule & Poulette

Histoires d'O

Brasserie Henry

Restaurant Lobster

Brassi Grand Café

Tex Mex

Brassi Casino Restaurant

Expo & Kafie