U bent hier

Clouseau

Clouseau
Uitverkocht

“CLOUSEAU VIERT 30 JAAR OP UNIEKE, INTIEME WIJZE!”

We schrijven 1987. Clouseau brengt met ‘Brandweer’ zijn eerste single uit, naar aanleiding van het eerste “serieuze” optreden, namelijk de opening van Marktrock Leuven. Zonder het zelf te beseffen, geeft de groep daarmee het startschot aan een van de grootste muzikale succesverhalen die Vlaanderen tot vandaag kent.

Na een moeizame start (‘Brandweer’ was geen instant succes) volgt de grote doorbraak in 1989, dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt, Nederland gaat voor de bijl, de band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome, en op liveshows gillen steeds meer fans de naam van frontman Koen Wauters. “Clouseaumania” is een feit. 

Sindsdien bleef Clouseau keihard aan de weg timmeren, met als gevolg meer dan 100 Sportpaleis-shows, twaalf Nederlandstalige tópplaten en een haast eindeloze stroom hits.

Vandaag, 30 jaar na ‘Brandweer’, blikt de groep terug op een ongelooflijk sprookje. Om dat in de verf te zetten plant Clouseau in het najaar van 2017 een intieme, verrassende theatertournee die overal in Vlaanderen halt houdt. De beste manier om alle fans te bedanken én om de aandacht te vestigen op datgene waar het al die jaren om draaide, namelijk de songs.

Deze keer geen overdonderende lichteffecten en verbluffende projecties, maar concerten in een kleinere bezetting: met slechts twee extra muzikanten op de scène zal het elke keer ook muzikaal een zéér uniek optreden met vele verrassende versies van bekende hits worden. Heel wat klassiekers zullen de revue passeren, en tussen de nummers door zullen Koen & Kris Wauters anekdotes en weetjes delen met hun publiek.

Theatermenu / € 65

  • Drankje tijdens de pauze in de foyer
  • Zittend driegangendiner voor de voorstelling in het restaurant.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 45 - € 35 (incl reservatiekosten)

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

ConcertEvents

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-06-15
Bijvoorbeeld: 2024-06-15

Restaurants in de buurt

ocean

Ocean

botteltje

Café Botteltje

Poule & Poulette

Eclips

Eclips at Sea

Histoires d'O

Bistro Mathilda

Bistrot

La Piazza