U bent hier

Clannad

Voorbij

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen nog steeds niet op de geplande datum plaatsvinden. In deze context moet Clannad - 'In A Lifetime' Farewell Tour, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op donderdag 23/04/2020 in Kursaal Oostende, opnieuw verplaatst worden.

Nieuwe datum: donderdag 07/04/2022 om 20:00.

Het evenement vindt dus niet meer plaats op 13/04/2021, zoals eerder gecommuniceerd.

Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

-----

CLANNAD VIERT UITZONDERLIJKE CARRIÈRE VAN 50 JAAR MET AFSCHEIDSWERELDTOURNEE

EXCLUSIEF CONCERT VOOR BELGIË!

Tijdens hun meermaals bekroonde carrière verkocht Clannad meer dan 15 miljoen verkochte albums wereldwijd. Ze wonnen een Grammy, een Billboard Music en een BAFTA award en eindigen hun carrière niet enkel met een anderhalf jaar durende wereldtournee, maar ook met een nieuwe Anthology ‘In a Lifetime’ die verscheen bij BMG.

De legendarische familieband, gevormd door de ‘Brennan-clan’ die ook Enya en Moya Brennan voortbracht, behoort onbetwistbaar tot het erfgoed van de Ierse muziek. Grote songs als de film-soundtrack ‘Harry’s Game’ en ‘I will find you’, staan in ieders geheugen gegrift. Net als ‘In A Lifetime’, dat de band in 1985 maakte met Bono van U2 en dat direct een wereldwijde hit werd. Het repertoire van Clannad heeft een onnavolgbare kracht en veelzijdigheid. Elementen van folk, folk rock, traditionele Ierse ballades en new age komen samen in een unieke blend. Een sound die je meesleept in de woestheid en melancholie van het landschap van Donegal, waar Clannad zijn roots heeft. Clannad maakt muziek met tijdloze power en schoonheid, wat blijkt uit de grote populariteit die Clannad geniet in het jaar waarin de band zijn vijftigste verjaardag viert.

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 51 - € 46 - € 41 - € 36 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Shakalaka / MBpresents

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-13
Bijvoorbeeld: 2024-04-13

Restaurants in de buurt

ocean

Ocean

Gastrobar Sam

Den Artiest

Den Artiest

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Smowk

botteltje

Café Botteltje

Poule & Poulette

La Piazza