U bent hier

Kursaal Oostende maakt zich klaar voor ‘Christoff 3.0.’

Christoff fleurt de zomer op en bijt de spits af van een nieuwe reeks concerten in Kursaal Oostende. En hoe! Een nieuwe band, een frisse look en een feestelijke portie rock-‘n-roll. De stoere toer op?! We hebben het toch over de koning van de polonaise? Jazeker, zelfs na 30 jaar zangcarrière blijft de populaire zanger verrassen met nieuwe muziek. ‘Christoff 3.0’ is geboren’. Een dubbele primeur! Over enkele dagen, op zaterdag 17 juli, steken we maar wat graag de podiumlichten aan in onze concertzaal. Ein-de-lijk. En voor zo’n mijlpaal in de Vlaamse showbizz dan nog wel!

De Vlaamse charmezanger staat te popelen voor zijn terugkeer naar het Oostendse podium. Het concert was helaas al een keer uitgesteld omwille van de pandemie. Maar zijn jubileum en nagelnieuwe plaat zonder zijn fans vieren? Geen denken aan! Of de charmante performer in piekfijn pak of stoere jeans met sneakers verschijnt, houden we nog even geheim. Al past een casual outfit natuurlijk wel bij de vernieuwing van zijn muziekgenre: van schlager naar popschlager. Ambiancemuziek op kop, met een knipoog naar moderne pop. Van ballades tot een vleugje rock. Eén ding is zeker: op de Oostendse planken klinkt ‘Christoff 3.0’ energieker en stoerder dan ooit. 

christoff_blog

Tijdens zijn verrassende verjaardagsconcert trakteert Christoff op vlotte meezingers als ‘Sweet Caroline’ en ‘Zeven zonden’. Met recente uptemposongs smijt hij zich helemaal. Laat je meevoeren op het bruisende ritme van ‘stapel op jou’ en ‘voor jou’. Ambiance verzekerd!

“We zijn maar wat trots dat deze Vlaamse topartiest opnieuw te gast is in onze prachtige concertzaal” - het Kursaal-team.

Christoff scoorde hit na hit en bereikte de kaap van 400.000 verkochte albums. Vele malen bekroond met goud en platina! Meerdere MIA Awards vullen zijn palmares aan. Wie wil genieten van muzikale en visuele hoogstandjes, weet dus waar naar toe op zaterdag 17 juli! Mis je kans niet om deze Vlaamse ster live aan het werk te zien. Komaan, fans! Nog slechts enkele plaatsen vrij. Koop nu je tickets!

christoff_blog

Omwille van de coronamaatregelen, zijn de plaatsen beperkt. We doen er als organisatie alles aan om dit unieke concert veilig te laten verlopen. Polonaise moet nog even in je eigen bubbel, maar de beleving is er niet minder om.

Klaar voor een avond vol spektakel? Toch liever eerst een hongertje stillen? Geen nood. Bij Kursaal Oostende vind je alles onder één dak. Van zomerse vibes bij ‘Lazy Jack at the Sea’ tot culinaire verwennerijen in Vingt-et-un, het restaurant van Casino Oostende. Of wat dacht je van een lekkere hotspot in de buurt? In dé stad aan Zee kom je zeker niet van de honger om. Ontdek hier de gouden tips van Tante Kursaal. 

christoff_blog

Deel dit blogbericht