U bent hier

Geef eens cultuur cadeau!

De ultieme pakjesperiode is aangebroken. Tijd om Santa Claus wat inspiratie in te fluisteren! Op zoek naar een geschenk waar je familieleden en werknemers écht plezier aan beleven? Dan is de ‘Geef cultuur cadeau’-bon van Kursaal Oostende een absolute aanrader! Je bespaart jezelf een hoop stress. Én je steunt er de cultuursector mee! Daar zit muziek in, toch?!

waardebon

Dit is niet zomaar een eindejaar. Maar een afsluiter van alweer een moeilijke periode. Daarom doet het extra deugd om elkaar te verrassen. Zowel in familiekring als op de bedrijfsvloer. En hoe kan dat beter dan met een tof concert, een comedyshow of een dansvoorstelling? Een geniaal ontspanningscadeau! 

De gelukkige kan de bon omruilen voor een ticket van een voorstelling naar keuze. “Zo heeft Kursaal Oostende een goed gevuld programma in petto” onthult Kateryna Kroshka, marketing manager Kursaal Oostende. “Met onder andere Herman Van Veen, Frank Boeijen en Bart Van Loo. Of liever een humoristische show? Wouter Deprez, Lieven Scheire, Els De Schepper en vele andere comedians staan klaar met hun hilarische grappen en grollen.”

Scoren bij je zakenpartners
Sterke klantenrelaties en gemotiveerde personeelsleden zijn goud waard. Vergeet je hen dus niet te bedanken? Waarom eens niet een onvergetelijke belevenis cadeau doen? De ‘Geef cultuur cadeau’-bon is niet alleen leuk om te schenken, maar ook fiscaal interessant.

Nog meer voordelen op een rijtje: 

  • Bedrag vrij te kiezen 
  • 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum
  • Keuze uit alle voorstellingen in de concertzaal van Kursaal Oostende
  • Geen verzendingskosten
  • Factuur als bewijs
  • Bestel eenvoudig online via kursaaloostende.be/eindejaarsgeschenk

Je ontvangt de cadeaubon in je mailbox of in je brievenbus, aan jou de keuze.
Vragen? Stuur ons een mail via waardebon[a]kursaaloostende.be of bel op het nummer 059 29 50 50. We helpen je graag verder.

Hier worden je familieleden blij van! 
Of je nu je partner, moeder of broer plezier wil doen. Met de ‘Geef cultuur cadeau’-bon van Kursaal Oostende, leg je pas echt een origineel geschenk onder de kerstboom. Bestel nu je cadeaubon op kursaaloostende.be/webshop. Klik en klaar. Wij zorgen voor de rest! 

Het waren bovendien moeilijke tijden voor de evenementensector. Niet alleen Kursaal Oostende, maar ook de externe concertpromotoren kunnen je steun goed gebruiken. Draag je ook je steentje bij?

Deel dit blogbericht