UPDATE: Kursaal Oostende is momenteel gesloten. Bekijk onze update pagina voor al jouw vragen. Meer info

U bent hier

Bryan Ferry

ferry
Geannuleerd

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken spijt het ons om aan te kondigen dat Bryan Ferry, gepland op 29/06/2021 in Kursaal Oostende, wordt geannuleerd.

De organisator biedt je twee mogelijkheden:

1. Je kan tot en met 19/04/2021 een terugbetaling van je tickets aanvragen.

2. De coronamaatregelen betekenen een zware klap voor de culturele sector. We doen daarom een warme oproep om je ticketgelden niet terug te vragen. In plaats daarvan kan je ze schenken aan de organisatie. Jouw donatie kan de organisator en de artiest helpen om deze moeilijke periode te overbruggen. Dankzij jouw solidariteit zullen zij in de toekomst een groot aanbod aan evenementen blijven realiseren.

-----

De voormalige frontman van Roxy Music, Bryan Ferry, keert in 2020 terug naar  Kursaal Oostende. De man achter hits als 'More Than This', 'Slave To Love' en 'Let's Stick Together', speelt de grootste hits uit zijn legendarische carrière als soloartiest en als leadzanger van Roxy Music.

Een legendarische persoonlijkheid en een oeuvre om U tegen te zeggen. De carrière van de 74-jarige Ferry begon 48 jaar geleden toen hij met Brian Eno, Phil Manzanera, Andy Mackay, Paul Thompson en Graham Simpson artrockgroep Roxy Music oprichtte. Het zestal scoorde internationale hits met nummers als 'Love Is The Drug', 'Avalon', 'More Than This' en de schitterende John Lennon-cover 'Jealous Guy'.

In 1983 nam de band een creatieve pauze, die uiteindelijk maar liefst achttien jaar zou duren, waardoor Ferry zich nog meer kon richten op zijn toch al prominente solowerk. Sinds zijn debuut bij Roxy Music in 1972, wordt Bryan Ferry internationaal geprezen als één van de meest vernieuwende en stijlvolle muzikanten uit de pop- en rockmuziek.

Als soloartiest is Ferry minstens zo succesvol als in zijn beste dagen bij de Britse groep, die volgens Rolling Stone Magazine nog steeds bij de beste bands allertijden hoort. De singer-songwriter uit het noorden van het Verenigd Koninkrijk bracht in totaal vijftien soloplaten uit, waarvan Boys and Girls (1985), met daarop het monumentale 'Slave To Love'. Andere hits die Ferry door de jaren opnam zijn o.a. 'Kiss and Tell' en de meeslepende ballade 'Don’t Stop The Dance'. Zijn laatste wapenfeiten zijn 'Olympia’ (2010), 'The Jazz Age’ (2012), 'Avonmore’ (2014) en 'Bitter-Sweet' (2018).

 

Deel dit evenement

Praktisch

di 29 juni 2021 om 20:00

Prijzen

€ 85 - € 72 - € 58 (incl. service fee)
UITVERKOCHT

Telefoon

0900 40 850 (max € 0,50 / min)

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Beschikbare logies

Europe

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €115

Mercure Oostende

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €106

Thermae Palace

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €117

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2021-04-15
Bijvoorbeeld: 2021-04-15

Restaurants in de buurt

ocean

Ocean

Mathilda

Bistro Mathilda

21

Restaurant 21

Den Artisjok

Den Artisjok

Restaurant Le Bassin

Restaurant Le Bassin

TAO Oostende

TAO Oostende

Bistrot

Bistrot

Jans Café

Jans Café