U bent hier

Bowie Live

bowie_live
Voorbij

Bowie Live: een spectaculaire ode aan de grootste poplegende ooit!

Briljant. Betoverend. Onovertroffen. We komen superlatieven tekort om muzieklegende David Bowie te beschrijven. De ‘Bowie Live’-show brengt een muzikaal eerbetoon dat de fans zeker weet te imponeren. Niet zomaar een coverband, maar een buitengewone ‘strange fascination’ met spectaculaire multimediashow die de muziek van Bowie weer tot leven brengt.

‘Life on Mars’, ‘Space Oddity’, ‘Heroes’, … Popicoon David Bowie scoorde enorme hits. Zijn overlijden veroorzaakte een schokgolf in de hele wereld. Zijn charismatische en zelfs excentrieke stijl vertolken is dan ook een ware uitdaging. Maar producer en zanger Steve Evans zorgt samen met de bijzonder getalenteerde bandleden voor een waardig eerbetoon. Deze 12-koppige Britse rock-‘n-rollband oogst wereldwijd succes en hun ‘Bowie Live’-show doet ook in Oostende hun reputatie alle eer aan. De topartiesten brengen alle grote hits van ‘Let’s Dance’ tot ‘The Jean Genie’ en ‘Starman’. Klaar om luidkeels mee te zingen, te dansen, te eren en te vieren? 

Extra emotionele lading
Met de multimediashow als decor is ook de visuele impact uniek. Top of the bill dus. Elk detail, elke nuance, elk klank- en lichteffect laat je onderdompelen in de muziek van de legendarische grootmeester. Geniet van deze muzikale reis terug in de tijd! Toch even de fans waarschuwen dat hiermee de show een extra emotionele lading krijgt … 

Op vrijdag 13 januari 2023 is de ‘Bowie Live’-show eenmalig te zien in Kursaal Oostende. Mis deze unieke beleving niet! Reserveer nu je tickets via kursaaloostende.be/kalender of ga langs bij de boxoffice van Toerisme Oostende.

“Take this imaginary trip with us…just for one day”

 

 

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen.
Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen.

Vanaf nu kan je met UiTPAS Oostende ook genieten van bijkomende voordelen bij sommige evenementen in Kursaal Oostende. Iedereen met een UiTPAS spaart punten die dan bij ons of bij andere UiTPAS-partners ingeruild kunnen worden voor leuke voordelen. Oostendenaars met een UiTPAS aan kansentarief krijgen 80% korting op sommige activiteiten in het Kursaal. 

Meer informatie over UiTPAS, de verkooppunten en voordelen vind je op www.uitinoostende.be/uitpas

 

 

Bowie Live op 13 januari in Kursaal Oostende

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 54 - € 47 - € 41 - € 35 (incl.reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-25
Bijvoorbeeld: 2024-07-25

Restaurants in de buurt

Gastrobar Sam

Brassi Grand Café

Smowk

Bistro Mathilda

Restaurant Lobster

Poule & Poulette

Histoires d'O

Bistrot