U bent hier

Bowie Live: een spectaculaire ode aan de grootste poplegende ooit!

In januari wordt David Bowie geëerd in het Kursaal. Januari de maand waarin Bowie 76 zou worden en meteen ook de maand waarin hij ons al 7 jaar geleden heeft verlaten. Een mooi moment om een ode te brengen aan deze legendarische grootmeester.

Briljant. Betoverend. Onovertroffen. We komen superlatieven tekort om muzieklegende David Bowie te beschrijven. De ‘Bowie Live’-show brengt een muzikaal eerbetoon dat de fans zeker weet te imponeren. Niet zomaar een coverband, maar een buitengewone ‘strange fascination’ met spectaculaire multimediashow die de muziek van Bowie weer tot leven brengt.

‘Life on Mars’, ‘Space Oddity’, ‘Heroes’, … Popicoon David Bowie scoorde enorme hits. Zijn overlijden veroorzaakte een schokgolf in de hele wereld. Zijn charismatische en zelfs excentrieke stijl vertolken is dan ook een ware uitdaging. Maar producer en zanger Steve Evans zorgt samen met de bijzonder getalenteerde bandleden voor een waardig eerbetoon. Deze 12-koppige Britse rock-‘n-rollband oogst wereldwijd succes en hun ‘Bowie Live’-show doet ook in Oostende hun reputatie alle eer aan. De topartiesten brengen alle grote hits van ‘Let’s Dance’ tot ‘The Jean Genie’ en ‘Starman’. Klaar om luidkeels mee te zingen, te dansen, te eren en te vieren? 

Extra emotionele lading
Met de multimediashow als decor is ook de visuele impact uniek. Top of the bill dus. Elk detail, elke nuance, elk klank- en lichteffect laat je onderdompelen in de muziek van de legendarische grootmeester. Geniet van deze muzikale reis terug in de tijd! Toch even de fans waarschuwen dat hiermee de show een extra emotionele lading krijgt … 

Op vrijdag 13 januari 2023 is de ‘Bowie Live’-show eenmalig te zien in Kursaal Oostende. Mis deze unieke beleving niet! Reserveer nu je tickets via www.kursaaloostende.be/bowielive of ga langs bij de boxoffice van Toerisme Oostende.

“Take this imaginary trip with us…just for one day”

Deel dit blogbericht