U bent hier

Wat was That?

Take That

Een langgerekte trip down memory lane... Dat werd dinsdag 18 juni 2019 in en rond het Kursaal van Oostende...

Game Boy even aan de kant, want via MSN komt een berichtje binnen: 'Take That gesignaleerd in de luchthaven van Oostende!'. Een snelle blik op het Casio-horloge geeft het digitale middaguur aan. Fan shirtje aan, en hop, naar Oostende! Niet veel later dan dit puur hypothetisch tafereel duiken de eerste superfans op aan de laad- en loszone van het Kursaal. Nog ruim zes uur voor het langverwachte optreden van de Britse boyband.

Ondertussen raken toevallige passanten geïnteresseerd in het tafereel. Enkele jonge deernes hebben nog nooit gehoord van deze immer sympathieke Britse jongens, euh mannen. Een generatiekloof. Of een omgekeerde wereld? Nee, het zijn geen tieners die even later gek worden als twee geblindeerde busjes de helling oprijden. De security sluit het net. Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald wuiven de menigte dankbaar toe.

Het concert zelf hoeft geen betoog. Het was gewoon waanzinnig! Oude danspasjes werden uit de kast gehaald, er werd meegebruld, confetti geblazen, gehuild,... als ware het 1991. Want dat was volgens deze Oppergoden de laatste keer dat ze in Oostende waren.

Take That
Take That
Take That
Take That

PS 1: Een meer dan eervolle vermelding voor Brother Leo, die tussen alle madness een bijzonder gesmaakte support act bracht vooraf. 
PS 2: Bedankt lieve kuisploeg om de kilo's confetti professioneel te verwijderen vandaag.

Deel dit blogbericht