U bent hier

Efteling aan Zee – De Sprookjesboom: een must-see!

Sprookjesboom Efteling

Ken je Sprookjesboom al? Hij staat midden in het Sprookjesbos en vertelt graag avontuurlijke verhalen over de Sprookjesbosbewoners. Het is zeer rustig en vredig in het bos, maar daar komt snel verandering in! Er is namelijk een ‘écht mens’ in het Sprookjesbos… een houthakker. En hij wil Sprookjesboom omhakken! Als dat maar goed komt…

De familiemusical komt dit jaar naar Kursaal Oostende tijdens de paasvakantie. Voor de eeuwige twijfelaars tussen ons geven we zes redenen waarom 'Efteling aan Zee - De Sprookjesboom' een must-see is! 

1. Sprookjesfiguren à volonté

Tijdens de musical komen er tal van sprookjesfiguren aan bod. Wedden dat jullie kleine spruiten door het dolle heen zullen zijn wanneer ze Klein Duimpje en Roodkapje zien? Ook Assepoester en Langnek zijn van de partij. En dan hebben we het nog niet gehad over Draak en Kabouter Ko! Het wordt vast en zeker een magische dag…

2. Voor de héle familie

De vrolijke, interactieve familiemusical is geschikt voor het hele gezin! De voorstelling is uitermate geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ook de ideale daguitstap voor ouders, grootouders en grote broers en zussen. Iedereen gaat gegarandeerd met een lach naar buiten na het horen van alle leuke meezingliedjes en alle knotsgekke stoten.

3. Unieke Eftelingsfeer

Speciaal voor Oostende wordt deze musical gebracht in een unieke Eftelingsfeer met sprookjesachtige extra’s en aankleding. Zo zal Pardoes de Tovernar rondlopen in het Kursaal samen met z'n hofdame. De nar uit Symbolica, een planeet aan de andere kant van de evenaar, is altijd vrolijk en zorgt voor de totale beleving van de Efteling maar dan in het Kursaal. 

4. Voel je als een echt sprookjesfiguur

De kinderen mogen verkleed naar het Kursaal komen en kunnen zich gratis laten schminken in hun favoriete sprookjesfiguur. Zo voelen ze zich nog meer thuis in het Sprookjesbos wanneer de Sprookjesbosbewoners hun hulp nodig zullen hebben!

5. Het ideale vakantiedagje

De voorstellingen gaan van start aan het begin van de paasvakantie. Het ideale uitstapje om de vakantie mee te beginnen dus! Na de musical heb je nog zeeën van tijd om Oostende, de parel van de kust, te ontdekken! Ontdek de leuke bistro’s en tearooms of ga winkelen in de Kapellestraat. Of neem de overzetboot en bezichtig de majestueuze vuurtoren terwijl je kinderen ravotten op het strand.

6. Verschillende voorstellingen

Op zondag 5 en 6 april 2020 komt de Efteling aan Zee naar het Kursaal met een totaal van vier shows. Zo kun je de voorstelling kiezen die het best in jouw agenda past! Doet jouw kleine spruit nog graag een middagdutje rond 14 uur? Dan is de voorstelling om 11 uur ideaal. Of kom je liever op je gemak naar de zee en geen zin om vroeg op te staan? Dan staan de Sprookjesbosbewoners paraat om 15 uur!

Efteling aan Zee
Efteling aan Zee - De Sprookjesboom
Efteling aan Zee
Efteling aan Zee - De Sprookjesboom

Deel dit blogbericht