U bent hier

Kursaal gaat voor “Fair Friday”

Ja, vandaag is het “Black Friday”. De ene stuntactie na de andere vliegt ons om de oren. Er is geen ontkomen aan. Is het niet allemaal een beetje té massaal, té schreeuwerig? Feit is dat vooral megaketens en internationale webwinkels baat hebben bij de uit Amerika overgewaaide kortingsgekte. Terwijl kleinere ondernemers en organisaties onder steeds grotere druk staan. Neen, Kursaal gaat niet nog harder schreeuwen maar wil op deze “Fair Friday” wél extra aandacht vragen voor de evenementensector. 

Vertrouw op onze professionaliteit
Laat ons er niet omheen draaien: de coronacijfers evolueren niet goed, ons mentaal welzijn lijdt eronder en de nadelige impact op de evenementensector is meer dan voelbaar. Alweer... Onze grootste vrees? Opnieuw machteloos moeten toezien hoe onze zalen leeglopen. En toch zijn straffe “Black Friday”-deals niet de juiste oplossing. Wat we wél garanderen zijn belevingen die je alles even doen vergeten en je nieuwe energie geven. Ontspanning is net een belangrijke buffer tegen de mentale druk waar iedereen mee kampt. Bovendien doet Kursaal Oostende er alles aan om de concerten veilig te laten verlopen. 

Liever het hele jaar door faire prijzen
Deze keer laat het Kursaal de “Black Friday”-kortingen links liggen maar gooit alles in de strijd om onze sector te steunen. Waarom dat zo belangrijk is? De evenementenbranche heeft het enorm zwaar, al twintig maanden lang. De coronacrisis raakt de volledige keten: concertpromotoren, zaalverhuurders, catering, toeleveranciers, technici en uiteraard de artiesten zelf. Stuk voor stuk mensen met liefde voor het vak en met maar één doel voor ogen: het publiek een fantastische beleving bieden. Niemand is uit op grote winsten, gewoon een eerlijk tarief waar iedereen recht op heeft. Zo voelt niemand zich bekocht, ook onze klanten niet die aan het normale tarief tickets kochten. 

Kursaal Oostende heeft heel wat “fair deals” voor jullie in petto: https://www.kursaaloostende.be/nl/kalender

Deel dit blogbericht