U bent hier

Info bezoekers

Alle evenementen zijn momenteel onderworpen aan het Covid Safe Ticket-protocol.

Om te voldoen aan het Covid Safe Ticket-protocol dien je je digitaal of afgedrukte coronacertificaat voor te leggen en moet je aan een van de volgende voorwaarden voldoen:

  • Volledige vaccinatie (2 dosissen wanneer het vaccin dit vereist) van meer dan 2 weken.
  • Een negatieve PCR-test uitgevoerd ten vroegste 48 uur voor de dag van aanwezigheid op het evenement.
  • Een attest van herstel van COVID-19. Dit certificaat is geldig gedurende 10 dagen na de positieve PCR-test voor een periode van 180 dagen.
  • Een snelle antigeentest uitgevoerd door medisch opgeleid personeel, met negatief resultaat. Deze test is 24 uur geldig.

Elk Europees land heeft nu zijn eigen platform om een digitaal coronacertificaat te downloaden. Meer info hier. Voor België, download de Covid Safe app.

Heb je geen computer en kun je jouw corona certificaat niet online bestellen? Bel dan naar 078 78 78 50 en laat het bij je thuis per post afleveren.

 

Klaar?! Je kan nu een concert bijwonen door de QR-code te tonen op je smartphone (via de CovidSafeBE-app). Of print je liever af op papier? Dat kan ook! (Let op! Zorg ervoor dat je zeker de QR-code van de 2e vaccinatie meeneemt.) Een screenshot of een foto van je geprinte QR code is niet toegelaten! Deze zijn vaak wazig en werken niet.

Let op! Indien je niet in orde bent met je covid safe, zal je niet toegelaten worden in de zaal. Het is niet mogelijk om getest te worden in het Kursaal. Dit dient op voorhand te gebeuren in de apotheek (van wacht) in de buurt. Een vaccinatiekaart is ook niet geldig.

Aan de deur

Hou je Covid Safe Ticket (QR-code), je identiteitskaart en je aangekochte concertticket (digitaal of op papier) klaar. Vanaf 10 jaar moet je een mondmasker dragen en dit start bij het binnenkomen in het gebouw, tot het verlaten van het gebouw. Ben je in orde met al deze zaken? Dan zorgen wij voor een vriendelijke ontvangst en... unieke muzikale belevingen.

 

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar hallo@kursaaloostende.be