U bent hier

Een unieke eventlocatie

Kursaal Oostende is een modern uitgeruste evenementenlocatie met een unieke ligging aan zee in een bruisende stad. Door een brede waaier aan stijlen is Kursaal Oostende toegankelijk voor iedereen, van een kleine vergadering tot een grootse show. Een omgeving werkt inspirerend, dat zal u vlug merken wanneer ze u in het Kursaal stijlvol in de watten leggen.

Het creëren van een belevenis op maat van de klant is de rode draad doorheen ons grote aanbod. De unieke combinatie van business en entertainment zorgt ervoor dat Kursaal Oostende anders is dan alle andere evenementenlocaties. De gezelligheid, persoonlijke begeleiding, warm aangeklede zalen, trendy design van onze Seminar Lounge en het prachtige zicht op zee zijn slechts een greep uit ons arsenaal aan troeven.

Kursaal Oostende is een toplocatie om uw bedrijfsevenement net dat tikkeltje meer te geven, ideaal voor de meerwaardezoeker!
 

ZALEN

Inkomhal

Een entree in stijl met de witte marmeren vloer, houten wand- en pilarenbekleding en grote raampartijen met veel daglicht.

Erehal

Een ruime hal met een luchtig gevoel en een gigantisch raam aan de kant van de dijk zorgt voor een schitterend zicht op zee.

Auditorium

Een prachtige concertzaal met natuurlijke akoestiek en een capaciteit van 2.000 zeer comfortabele rode zetels.

Delvauxzaal

Een majestueuze, rechthoekige zaal met grote raampartijen en opdeelbaar in 3 modules aan de hand van elektrische gordijnen.

Ridderzaal

Een kleinere, multifunctionele ruimte volledig omgeven met witte gordijnen en kleurschakeringen voor een gezellige sfeer.

Meetingcenter

Deze kleinere ruimtes zijn ideaal voor vergaderingen, productvoorstellingen of nevenactiviteiten zoals workshops.

Erfgoed als inspiratiebron

Niets zo inspirerend als verandering van decor voor een inspirerende meeting, beurs of bedrijfsevent. Misschien is een erfgoedlocatie als het Kursaal wel dé inspiratiebron die u nodig heeft? De ideale anders-dan-anders vergaderplaats met vele (verborgen) kunstschatten van verschillende grootmeesters.

Ontdek de kunst

Binnenkijken

Afgelopen events

Generation WOW verrast weer met een sterk programma want naast Bobbi Brown zullen ook tal van nationale talenten aan het woord zijn.

Wat een geweldige ervaring was het om tien managementboeken op één dag te beleven tijdens UNIZO Topseminar 2023! Met bijna 800 ondernemers was het een succesvolle editie.

De Grote Nacht van de 33 Meesterkoks koos voor de 57ste editie opnieuw voor Kursaal Oostende.

filmfestival

Het Filmfestival van Oostende was met vier events in het Kursaal een absolute recordeditie. Van Monica Bellucci op de ladies night tot de uitreiking van de Ensors. Het festival keert in 2021 terug.

az damiaan

Een leuke photobooth, een bijzonder uitgebreid buffet, live muziek, een lichtshow, een machtig dansfeest en een grote verjaardagstaart. Het waren de ingrediënten voor een prachtig personeelsfeest van AZ Damiaan.

acv

Het nationale ACV-congres ging vier dagen door in het volledige gebouw van Kursaal Oostende.

Daikin

Daikin viert 45 jaar Oostende met het thema 'Wonderful World Daikin 45'. Het gebouw werd helemaal ingepakt en omgetoverd in een indrukwekkende Daikin sfeer. 

Orthopaedica

Tijdens het Orthopaedica Belgica congres waren 450 bezoekers aanwezig voor verschillende seminaries en heerlijke gerechten. 

Flandrien 2018

Het Gala van de Flandrien was een schot in de roos met prachtige winnaars in een fantastisch kader. Herbeleef deze avond met onze fotoreeks en aftermovie.

Bekkari

Sandra Bekkari heeft haar vierde boek in de reeks Nooit Meer Diëten voorgesteld in het Kursaal van Oostende. De voorstelling ging samen met de eerste van de Nooit Meer Diëten-dagen.

NVKVV

De beroepsorganisatie NVKVV bracht tijdens de 44ste editie van 'De Week van de Verpleegkundigen' meer dan 2100 verpleegkundigen samen voor verschillende studiedagen, infosessies en lezingen.

Heb je een vraag?

Wil je van jullie bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring maken? Of heb je gewoon een algemene vraag? Contacteer ons team en ervaar hun professionele aanpak en ervaring. Je kan hen ook rechtstreeks contacteren via e-mail of door te bellen.

VZW Kursaal is een organisatie met bijna 20 jaar ervaring in de de event sector, gaande van voorstellingen tot congressen. Contacteer ons voor meer informatie vrijblijvend op: sales@kursaaloostende.be