U bent hier

Troeven

Het Kursaal is meer dan alleen een locatie waar concerten en shows worden georganiseerd. In de koningin der badsteden staat het Kursaal al 17 jaar op de kaart als nationale en internationale venue. Het gebouw, de know-how van het personeel en de unieke ligging zijn slechts enkele meerwaarden die het iconische gebouw te bieden heeft. Ontdek al onze troeven om van uw bedrijfsevenement een unieke beleving te maken!
 

Meer informatie

Unieke locatie

De ligging is niet enkel een groot voordeel, maar Kursaal Oostende is op zich een uniek gebouw om je evenement in te organiseren. Kursaal Oostende heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook diverse kunstwerken van verschillende grootmeesters zijn te bezichtigen in de zalen. Niets leuker dan te vergaderen in de nabijheid van zo’n kunstwerk, niet? Denk maar aan een plenaire zitting met een origineel fresco van Paul Delvaux op de achtergrond. Op die manier geef je onmiddellijk een extra cachet aan je event. In Oostende heb je wel het gevoel dat je in een stad bent, maar de drukte van een grootstad kan je gelukkig achterwege laten. In de winter is gezelligheid troef en in de zomer is het een oord voor ontspanning en plezier. Tussen de meetings door kan je gerust even genieten van Oostende, want Kursaal Oostende = ‘where business meets pleasure’!

Centrale ligging

Naast zijn ligging aan het strand en de zee, staat het Kursaal pal in het hart van de stad, dicht bij de gezellige restaurants, cafés en drukke winkelstraten. Na een lange werkdag kan iedere gast zich naar eigen keuze ontspannen. Denk maar aan de Street Art van The Crystal Ship of de inspirerende digitale wandeling rond Marvin Gaye.

Bereikbaarheid

De E40 verbindt het binnenland met Oostende. Zo is de bereikbaarheid eerst en vooral een groot pluspunt. Van zodra u Oostende binnenrijdt, staat u in nog geen 5 minuten voor het Kursaal. Je kunt je wagen achterlaten in één van de ruime ondergrondse parkings. Via het openbaar vervoer is Kursaal Oostende even vlot bereikbaar. Vanaf het station is het een tiental minuten wandelen tot bij het Kursaal. In minder dan vijf minuten staat u aan een tram- of bushalte binnen een straal van 100 meter. Internationale gasten kunnen zelfs vliegen naar de luchthaven van Oostende.

Accomodaties

Overnachten kan in één van de 1.500 hotelkamers die Oostende te bieden heeft.  Van iconische hotelparels als Thermae Palace tot moderne concepten als Upstairs in een ongedwongen sfeer. Allemaal op een steenworp van elkaar.

Teambuilding

Je kunt hechte teams smeden tijdens de beklijvende activiteiten die Oostende te bieden heeft. Kraak de code van een city game, ontdek de geheimen van Oostende op een speelse manier of ga de sportieve toer op. Het aanbod is eindeloos en perfect in combinatie met uw activiteiten in het Kursaal.

Team

Samen met uw bedrijf denkt ons salesteam graag mee om budgetvriendelijk en zonder beperkingen te streven naar een totaalpakket op maat. Onze projectmanagers volgen uw evenement professioneel op van A-Z. Het Kursaal beschikt tevens over een eigen technische en onderhoudsploeg die het organiseren van uw evenement gemakkelijk maakt.

Meer dan een eventlocatie

Kursaal Oostende is meer dan een locatie. Het is een partner die meedenkt bij de realisatie van uw evenement. Voeg hierbij de knowhow van Toerisme Oostende op het vlak van o.a. teambuildings en hotelafspraken en uw project wordt een succes!

Meer informatie