U bent hier

Andreï Lugovski & guest Gerard Lenorman

andrei
Voorbij

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen nog steeds niet op de geplande datum plaatsvinden. In deze context moet Andreï Lugovski Live + Special guest Gerard Lenorman, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op zondag 06/09/2020 in Kursaal Oostende, opnieuw verplaatst worden.

Nieuwe datum: zondag 05/06/2022 om 15:00.

Het evenement vindt dus niet meer plaats op 02/05/2021, zoals eerder gecommuniceerd.

Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

-----

Na zijn schitterend “Welcome Back Concert” in september 2019 kon het niet anders om Andreï Lugovski opnieuw uit te nodigen naar het Kursaal van Oostende met een schitterende live band met oa Eef van Acker, Bjorn Verschoore, Kenneth Vermoote, Charline Cattrysse en Filip Hendrikx.

Andreï genoot een klassieke zangopleiding en met zijn krachtige baritonstem verrast hij telkens ieder publiek.  Hoewel hij begon met een klassiek Italiaans repertoire werd over de jaren heen duidelijk dat hij ook andere richtingen uit wou. Hij maakte een mooie mix van pop en opera en werkte al met tal van artiesten samen waaronder Will Tura, Dana Winner, Christoff, Richard Claeyderman, Johnny Logan enz…

In 2009 bracht hij z’n eerste album "My World" uit, gevolgd door “Passione" in 2010, “Incanto" in 2012 en "Reason to Believe" in 2014. Op zondag 5 juni 2022 komt Andreï Lugovski terug naar het Kursaal met zijn live band en hij breng wel een hele speciale guest mee voor deze editie, namelijk de enige echte Gerard Lenorman. Denk maar aan klassiekers zoals “Michèle”, “Si j’étais président”, “Voici les clés” en het onsterfelijke “La Ballade des gens heureux”.

 

 

 

concertenaanzee.be
Graaf de Smet de Naeyerlaan 20
8400 Oostende
BE 0752.989.422

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 50 - € 45 (incl. service fee)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Concertenaanzee.be

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-25
Bijvoorbeeld: 2024-07-25

Restaurants in de buurt

La Piazza

Den Artiest

Den Artiest

Brassi Casino Restaurant

Poule & Poulette

Bistrot

Tex Mex

Bistro Mathilda

Restaurant Le Bassin