UPDATE: Kursaal Oostende is momenteel gesloten. Bekijk onze update pagina voor al jouw vragen. Meer info

U bent hier

Albert Hammond

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen niet op de geplande datum plaatsvinden. Maar we hebben goed nieuws: Albert Hammond wordt verplaatst naar maandag 11/10/2021.

Je tickets voor Albert Hammond blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

-----

Albert Hammond met Songbook Tour in Kursaal Oostende op 8 april 2021.

Meer dan 30 hits die in ons collectief muziekgeheugen gegrift staan, zijn van de meesterlijke hand van Albert Hammond. De legendarische songschrijver houdt halt in Kursaal Oostende op donderdag 8 april 2021. Geruggensteund door zijn liveband neemt Hammond het publiek mee op een nostalgische trip doorheen een halve eeuw muziek! 

Al meer dan 50 jaar schrijft Hammond de ene tijdloze song na de andere: ‘The Air That I Breathe’, ‘When I Need You’, ‘It Never Rains in Southern California’, ‘The Free Electric Band’… De uit Gibraltar afkomstige artiest verkocht wereldwijd niet minder dan 360 miljoen platen. Goed voor een plaats in ‘The Songwriters Hall of Fame’, ettelijke Emmy Awards en de prestigieuze ‘The Ivor Novello Award’. Hij schreef muziek voor Tom Jones, Joe Cocker, Celine Dion, Chris De Burgh, de Carpenters, Ace of Base en Axelle Red. 

Tijdens de Songbook Tour duikt Hammond in zijn rijke songoeuvre dat tientallen jaren en diverse genres bestrijkt: van (folk)pop, tot rock over country en R&B. Als charmante performer katapulteert hij het publiek al van bij de eerste noten van ‘Freedom Come, Freedom Go’ naar de jaren ‘60, met ‘Gimme Dat Ding’ naar de jaren ‘70 en met  ‘One Moment in Time’ naar de Olympische Spelen van 1988. Naast ontelbare evergreens speelt hij ook enkele onbekendere parels als ‘Smokey Factory Blues’, de B-kant van zijn eerste hit of ‘Praise the Lord And Pass The Soup’, een country geïnspireerde song die hij samen met Johnny Cash heeft geschreven en opgenomen. 

Na een pauze van 40 jaar staat Albert Hammond er op 70-jarige leeftijd meer dan ooit. Als zanger, songwriter en sterke performer verwent hij zijn publiek met zijn grootste hits die de tand des tijds hebben doorstaan. Een unieke songtrip waarvan u meer dan de helft onbewust zo kan meezingen of ten minste neuriën!

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

ma 11 oktober 2021 om 20:00

Prijzen

€ 49 - € 44 (incl.reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Telefoon

0900 40 850 (max € 0,50 / min)

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Greenhouse Talent

Beschikbare logies

Europe

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €115

Hotel Botteltje

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €100

Le Bassin

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €81

Thermae Palace

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €102

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2021-06-15
Bijvoorbeeld: 2021-06-15

Restaurants in de buurt

Restaurant Le Bassin

Restaurant Le Bassin

TAO Oostende

TAO Oostende

Bistrot

Bistrot

Restaurant Lobster

Restaurant Lobster

Den Artisjok

Den Artisjok

Eclips

Eclips at Sea

Jans Café

Jans Café

Bottarga

Bistro Bottarga