U bent hier

Een nieuwe foyerconcept in het Kursaal

Na de muzikale vibes die de afgelopen maand Kursaal Oostende overspoelden, is het duidelijk. Het publiek geniet gretig van de shows die garant staan voor sfeer, ambiance en betoverende beleving. Of het nóg meer mag zijn? Oh ja! Dan is er alleen maar goed nieuws want als het van ons afhangt, gaat de geweldige sfeer nog heerlijk lang door in onze nieuwste foyerbeleving. Compleet met wijnbar en liveband!
 

Applaus in de concertzaal én erbuiten
Een magische sfeer en lachende gezichten. Aan alles valt te merken dat de bezoekers weer openbloeien. Krijg je maar niet genoeg van de bruisende sfeer? Dan blijf je vanaf 7 april gegarandeerd nog wat langer hangen in de foyer! “Bij Kursaal Oostende draait alles rond beleving. Met de lancering van het nieuwe foyerconcept blijft het ambiance troef, ook na de show. Opnieuw een leuke meerwaarde voor een bezoekje aan het Kursaal en Oostende”, licht Bart Tommelein, Burgemeester van de Stad Oostende enthousiast toe. “Na bevraging van het publiek blijkt dat sommige bezoekers graag nog even in het Kursaal vertoeven om na te genieten. De wijnbar wordt daarom het nieuwe uithangbord, waar je verder proeft van livemuziek onder het genot van een goed glas wit, rood of rosé.”

De liveband “For Each, a Flower” zorgt er voor de swingende noten. Het coverduo Elien (zang) en Robbe (gitaar) tovert bekende nummers om tot nieuwe parels. Herkenbare hits van grote namen zoals Johnny Cash, Billie Eilish en Fleetwood Mac. Als dat geen goede reden is om een extra feestje te bouwen! 

For Each A Flower

Zin in een wijntje terwijl Ierse folksounds nagalmen? 
Verwacht je op 7 april aan een meeslepende performance van de Ierse band ‘Clannad’: folk, een vleugje rock en onnavolgbare ballades. Terwijl de legendarische folksounds nog naklinken, breit onze live band er een vervolg aan in de wijnbar. In primeur! “We doen er alles aan om een totaalbeleving te creëren”, aldus Gwen Nys, Adjunct Directeur Kursaal Oostende. Zo blijf je gegarandeerd in feeststemming!

Meerocken bij je thuis
“Wie team Kursaal een beetje kent is niet verrast dat we meteen all the way gaan. Wil je je alvast laten meeslepen door de aanstekelijke soundtracks van je favoriete band of artiest? Dat kan met onze nieuwste Spotify-reeks Kursaal presents, vult Marketing Manager Kateryna Kroshka aan. Een handige afspeellijst voor een instant muzikale boost! Straks op het podium van Kursaal Oostende. Nu te beluisteren waar je ook wil!

Nog meer muzikale sfeermakers
Hou zeker onze website in de gaten. We laten een maandelijks wisselende Spotify-lijst op je los. Zo krijg je een voorsmaakje van wat onze artiesten voor je in petto hebben! Bij de liveconcerten ga je ongetwijfeld helemaal uit de bol! Wacht dus niet te lang om ook je tickets te boeken. Surf snel naar kursaaloostende.be of ga langs bij de Box Office Toerisme Oostende. Achteraf ben je welkom in onze nieuwe wijnbar! 

“Bij Kursaal Oostende zit je dus goed voor een extra lange avond vol entertainment! En dan hebben we het nog niet over de culinaire hotspots en sfeervolle cafés en terrassen op slechts een steenworp afstand. Al dan niet gecombineerd met een nachtje logeren in dé Stad aan Zee. ” Zegt, Peter Craeymeersch, Directeur Toerisme Oostende en Kursaal. 

Deel dit blogbericht