U bent hier

Vicky Leandros

Vicky_Leandros

VICKY LEANDROS kondigt afscheidstournee aan met haar "Ich liebe das Leben" tournee en komt in 2024 naar België

Vicky Leandros, de internationale zangeres met haar onmiskenbare stem en meer dan 55 miljoen verkochte platen wereldwijd, maakt vandaag bekend dat ze afscheid zal nemen van het grote podium met een indrukwekkende afscheidstournee "Ich liebe das Leben" (Ik hou van het leven). De tournee houdt op 9 april 2024 halt in Kursaal Oostende. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 4 juli om 10u00.

Na een glansrijke carrière van vijf decennia wil Vicky Leandros haar trouwe fans nog één keer meenemen op een onvergetelijke muzikale reis waarin ze het leven en de liefde viert. Het Belgische publiek zal de kans krijgen om Vicky Leandros nog 2 keer live te zien optreden en te genieten van haar betoverende stem en tijdloze hits.

Met meer dan 57 jaar aan muzikale ervaring heeft Vicky Leandros zich een iconische status verworven. Ze heeft de harten van miljoenen mensen over de hele wereld geraakt en heeft talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder de "San Marco Orden" (2003), het "Luxemburgse Verdienstkreuz" (2011) en het "Bundesverdienstkreuz am Bande" (2015). Haar veelzijdigheid en unieke talent hebben haar in staat gesteld om zich voortdurend opnieuw uit te vinden en muziekgenres te overstijgen.

Vicky Leandros kijkt ernaar uit om haar Belgische fans te verwelkomen tijdens deze emotionele afscheidstournee. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol tijdloze hits, persoonlijke favorieten en enkele verrassingen. Samen met fantastische muzikanten en een meeslepende sfeer op het podium, zal Vicky Leandros haar publiek trakteren op een unieke muzikale ervaring.

Tickets voor Vicky Leandros zijn te koop vanaf 4 juli, om 10u00.

***

Over Vicky Leandros:
Met meer dan 55 miljoen verkochte platen wereldwijd en een carrière die zich uitstrekt over vijf decennia, is Vicky Leandros een gevierde zangeres met een unieke stem. Ze heeft talloze hits voortgebracht en heeft een indrukwekkende lijst van onderscheidingen ontvangen voor haar buitengewone bijdrage aan de muziekindustrie.

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

di 9 april 2024 om 20:00

Prijzen

€ 99 - € 86 - € 68 - € 49 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Greenhouse Talent

Beschikbare logies

Europe

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €131

Hotel & Wellness Royal Astrid***

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €97

Le Bassin

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €115

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-03-04
Bijvoorbeeld: 2024-03-04

Restaurants in de buurt

Den Artiest

Den Artiest

Brassi Casino Restaurant

Restaurant Lobster

Bistrot

Bistro Bottarga

Brassi Grand Café

Tex Mex

Smowk