U bent hier

Steve Hackett

Steve Hackett
Voorbij

Zeer getalenteerd en één van de meest innovatieve rockmuzikanten. Zo zal Steve Hackett de geschiedenisboeken ingaan. Samen met Peter Gabriel, Phil Collins, Tony Banks en Mike Rutherford vormde hij de spraakmakende line-up van Genesis die het baanbrekende album Selling England By The Pound (een lievelingsalbum van John Lennon) uitbrachten in 1973. Maar ook vanwege zijn songschrijverkunsten, zijn bijzonder gitaargeluid en zijn unieke gitaarspel. Hij beheerst als geen ander de tapping techniek die ook door Eddie Van Halen overgenomen werd en het sweep picking.

Hackett beschikt over een oeuvre om u tegen te zeggen. Enkele van de vele hoogtepunten: de hitsingle Cell 151, de albums samen met Steve Howe in de super group GTR, de Genesis Revisited en Genesis Revisited II succesalbums, het album samen met Chris Squire van Yes Squackett, ...

Met de aankondiging van zijn nieuwe Genesis Revisited Tour 2019 tournee weet Hackett enorm veel belangstelling op te wekken voor wat een spectaculaire en onvergetelijke show beloofd te worden: het gelijknamige album speelt hij integraal live, de 40e verjaardag van zijn doorbaak soloalbum Spectral Mornings komt ruim aan bod, net zoals songs van zijn nog te verschijnen nieuwe plaat (release voorzien voor begin 2019).

Op paasmaandag 22 april 2019 staat legendarisch gitarist Steve Hackett samen met enkele van de beste muzikanten ter wereld in het Kursaal in Oostende met de Genesis Revisited Tour 2019 tournee. Een niet te missen show!

Theatermenu Kurso Bistro / + € 65

  • Driegangendiner voor de voorstelling in Kurso Bistro:
    • Aperitief
    • Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht
    • Aangepaste wijnen, waters, koffie en thee
  • Drankje tijdens de pauze in de foyer
  • Aanmelden om 18u00 in Kurso Bistro
  • Programma

STEVE HACKETT - Behind The Smoke (OFFICIAL VIDEO)

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 53,50 - € 44,50 - € 40,50 - € 35,25 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Organisatie

Live Nation

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-18
Bijvoorbeeld: 2024-04-18

Restaurants in de buurt

Bistro Mathilda

Tex Mex

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Bistro Bottarga

Brassi Casino Restaurant

Eclips

Eclips at Sea

Den Artiest

Den Artiest

Smowk