U bent hier

Soulsister

SOULSISTER - DE THEATERTOURNEE

Jan Leyers en Paul Michiels schreven samen een uniek stuk vaderlandse muziekgeschiedenis. Het begon allemaal in 1986, toen ze besloten hun krachten te bundelen en voortaan als The Soul Sisters door het leven te gaan. Wat volgde was een indrukwekkende reeks onvergetelijke songs: hun magische debuut ‘You Get To Me’, mijlpalen als ‘Like a Mountain’ en de wereldhit ‘The Way To Your Heart’, later de inmiddels klassieke albums ‘Heat’, ‘Simple Rule’ en ‘Swinging Like Big Dogs’, met de hits ‘Through Before We Started’, ‘Changes’, ‘Broken’, ‘Tell Me What It Takes’ en zovele andere.

The Soul Sisters werd Soulsister, maar de chemie bleef al die jaren intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en zette tot ver buiten de landsgrenzen concertzalen in vuur en vlam.

Na een lange windstille periode bracht Soulsister dit voorjaar enkele nieuwe singles uit: ‘Something I Need To Know’ en ‘I Need Your Love’ en kregen ze de “Lifetime Achievement Award” op de MIA’s.

Eén ding bleef al die tijd onveranderd: het hart van Soulsister slaat het snelst op een podium. In het najaar beginnen Jan en Paul daarom aan een lange theatertour, geflankeerd door Hervé Martens op keyboards en Patrick Dorcean op drums.

Soulsister is terug, en hoe.

 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

za 11 maart 2023 om 20:00

Prijzen

€ 47 - € 42 - € 37 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

concert events

Beschikbare logies

Europe

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €196

Thermae Palace

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €140

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2023-02-03
Bijvoorbeeld: 2023-02-03

Restaurants in de buurt

Histoires d'O

La Piazza

Gastrobar Sam

Bistro Bottarga

Tex Mex

Bistrot

ocean

Ocean

Smowk