U bent hier

Sandra Kim - Moi, Sandra

Voorbij

Sandra Kim wordt vijftig en blaast u dit najaar weg met haar weergaloze concerttour ‘Moi, Sandra’

'Moi, Sandra' is loepzuivere zang gecombineerd met een arsenaal aan bekende hits en brengt de Belgisch-Italiaanse vedette naar het Kursaal Oostende.

Op 16 oktober 2022 gaat Waalse nachtegaal Sandra Kim het gouden tijdperk van haar leven in en die mijlpaal wil de zangeres delen met haar fans. Het wordt een concert met alles erop en eraan. Met muzikanten, blazers, special guests en een reeks meezingers en -swingers. Maar het wordt vooral een concert die Sandra zal tonen in al haar veelzijdigheid als rasartieste.

Als een straffe madam die obstakels en toonladders overwon, maar nog lang niet is uitgezongen. Negentig minuten lang zullen alle songs de revue passeren die Sandra typeren en haar talent etaleren. De setlist zal divers zijn, net zoals Sandra. Eigen hits als 'Bel Me, Schrijf Me', J'aime la vie' en 'Tokyo Boy' zullen niet aan het lijstje ontbreken en worden ondersteund door een reeks engelstalige covers, stuk voor stuk wereldhits die Sandra tot haar persoonlijke favorieten rekent. Tel daarbij nog enkele muzikale verrassingen en het publiek zal een Sandra te zien krijgen die je nog maar zelden te zien kreeg. 

Het 'Moi, Sandra'-concert zal de gelegenheid bij uitstek worden waar fans van Sandra Kim hun hartje kunnen komen ophalen en waar ze samen met hun idool de kers op een zeer grote verjaardagstaart zullen mogen zetten.

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 45 - €40 - € 35 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Concert Events

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-20
Bijvoorbeeld: 2024-07-20

Restaurants in de buurt

Bistro Mathilda

Tex Mex

Bistro Bottarga

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Restaurant Le Bassin

Smowk

Restaurant Lobster

Den Artiest

Den Artiest