U bent hier

Nomadics

TAZ
NIEUW

Met Nomadics betreedt Voetvolk het rijk van het (innerlijk) landschap. Geen mythische plek, maar de wereld – hier en nu – zoals die zich aan en met ons ontvouwt.

Acht dansers worden een (voorbij)razend landschap. Ze wandelen; zetten de ene voet voor de andere. Samen ervaren ze de meerstemmige impact van die eenvoudige beweging. Te voet banen ze zich een weg door natuur en stad, door weer en wind, naar de plaats waar het op het eind van de dag allemaal gebeurt: de scène. Een adembenemend voetenspel voor acht performers. Muziek staat daarbij in een sterke symbiose met de dans, zoals altijd bij Voetvolk. Maarten Van Cauwenberghe nam tijdens wandelingen geluiden op – voetstappen, water, wind in de bomen, snelwegen… – en brouwde er environmental techno van.

Voorafgaand aan de show maken de dansers een kilometerslange tocht. Het publiek wordt warm, maar vrijblijvend uitgenodigd om met ze mee te wandelen. De dansers verschijnen op een afgesproken plaats en uur en pikken hen op voor een wandeling van de stad naar de rust van het land. En terug naar de drukte. Eindigen doen ze op de scène, waar de wegen weer scheiden en de performance kan beginnen. 

CREDITS: 

Choreografie: Lisbeth Gruwez 
Compositie, geluidsontwerp en livemuziek: Maarten Van Cauwenberghe Performance: Antoni Androulakis, Artemis Stavridis, Francesca Chiodi Latini, Lucie Domenach, Raoul Riva, Simon Arson, Victoria Rose Roy, Valeria Saija 
Repetitor: Francesca Chiodi Latini 
Dramaturgie: Bart Meuleman 
Lichtontwerp: Jan Maertens 
Kostuumontwerp: Eli Verkeyn 
Productie: Voetvolk vzw Copdrocutie: KVS – Koninklijke Vlaamse Schouwburg, Perpodium, Julidans, Theater Freiburg & Charleroi Danse Met steun van: de Vlaamse Gemeenschap & de Tax Shelter van de Belgische federale overheid via Mohow

 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

wo 7 augustus 2024 om 20:00

Prijzen

€ 25 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Theater Aan Zee

Beschikbare logies

Upstairs Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €132.48

Andromeda Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €308.2

Hotel Bero

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €245.81

Mercure Oostende

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €254

Le Bassin

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €189

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-14
Bijvoorbeeld: 2024-07-14

Restaurants in de buurt

Smowk

Expo & Kafie

Bistrot

La Piazza

Brassi Grand Café

Den Artiest

Den Artiest

Tex Mex

Bistro Bottarga