U bent hier

Niels Destadsbader in de kinderschoenen

Niels Destadsbader
Uitverkocht

Hij won de MIA voor ‘Vlaams Populair’, speelde samen met boezemvriend Miguel Wiels vier uitverkochte theatershows in Vlaanderen, deed alle grote zomerfestivals aan en als kers op de taart stond hij tweemaal in een uitverkocht Sportpaleis in het teken van zijn 30ste verjaardag. 2018 was zonder twijfel hét jaar van Niels Destadsbader.

Op de eerste dag van het nieuwe jaar deelde Niels Destadsbader een filmpje met zijn fans. Met een originele nieuwjaarsbrief maakte hij bekend dat hij dit voorjaar optreedt in de intieme setting van een aantal Vlaamse theaters. 'Niels Destadsbader in de kinderschoenen' komt op 29 mei naar Kursaal in Oostende. Nog geen week later was de show reeds 'uitverkocht'!

De vraag naar tickets voor deze unieke en intieme concertreeks blijft enorm. Om daar aan tegemoet te komen voegt Vlaanderen's publiekslieveling er nog een extra show aan toe, op donderdag 30 mei in het Oostendse Kursaal. Onder de noemer ‘Niels Destadsbader in de kinderschoenen’ keert Niels terug naar zijn kindertijd, waarbij hij zijn eigen hits brengt, aangevuld met liedjes uit zijn jeugd. Niels deelt alles. Van zijn eerste kus tot zijn eerste nota.

Nog maar enkele tickets beschikbaar op 29 mei. 30 mei is reeds uitverkocht!
 

PRAKTISCH
Deuren open om 19:00
Start concert om 20:00
Voorziene einde om 22:00

Niels Destadsbader in de kinderschoenen

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 49,50 - € 42,25 - € 37,25 (incl reservatiekosten)

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-18
Bijvoorbeeld: 2024-04-18

Restaurants in de buurt

Histoires d'O

Brassi Grand Café

Poule & Poulette

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Brasserie Henry

La Stalla

Restaurant Lobster

Bistro Mathilda