U bent hier

Nick Carter from Backstreet Boys

Nick_Carter

Nick Carter komt met zijn “Who I Am 2024 Wereldtour, ook naar België! Het belangrijkste lid van de Backstreet Boys houdt halt in Kursaal Oostende tijdens zijn Europese tournee. Een show met uiteraard vele hits van de Backstreetboys, zijn solohits en aangevuld met z’n eigen favoriete wereldhits. 

De nieuwe wereldtournee van Backstreetboys, start volgend jaar en duurt 4 jaar, het zal nog even duren voordat hij weer met BSB Europa aandoet.

De Backstreet Boys onderscheiden zich als de best verkopende boyband in de geschiedenis en behoren tot de best verkopende muziekartiesten aller tijden ter wereld. De groep sloot een van de grootste platencontracten ooit af en tekende in 1999 een deal van $ 60 miljoen met Jive Records. 

Sinds ze in 1995 de wereld stormenderhand veroverden, heeft de band wereldwijd meer dan 130 miljoen platen verkocht en vijf Grammy-nominaties en talloze Billboard Awards verdiend. , MTV Video Music Awards, American Music Awards, RIAA Awards, People's Choice Awards en een ere-ster op de iconische Hollywood Walk of Fame. 

Nick Carter begon zijn carrière op 12-jarige leeftijd en werd al snel een internationale pop-superster als jongste lid van de iconische boyband Backstreet Boys. Met zijn jongensachtige uiterlijk en hartverscheurende status reikt Carters dertigjarige entertainmentreis tot ver buiten uitverkochte arena's en omvat hij een breed scala aan projecten op het gebied van televisie, film, filantropie en uitgeverij.

In 2023 rondde Carter nog een grote tour af met de Backstreet Boys, ‘The DNA World Tour’, voordat hij aan zijn eerste solo-tour in zeven jaar begon, de internationale ‘Who I Am’-tour, die in oktober 2023 van start ging in de VS en daarop volgde. de release van drie nieuwe solo-singles, “Superman”, “Made For Us” en “Never Break My Heart (Not Again).” De ‘Who I Am’-tournee gaat door tot en met 2024 en bereikt gebieden in Zuid-Amerika, Azië, Europa, Canada én de Verenigde Staten.   
 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

ma 8 juli 2024 om 20:00

Prijzen

€ 89 - € 79 - € 74 - € 69 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

MBN Producties

Beschikbare logies

Ambassadeur Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €105

Hotel Botteltje

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €110

Thermae Palace

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €158

Hotel Burlington

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €133.4

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-06-20
Bijvoorbeeld: 2024-06-20

Restaurants in de buurt

Smowk

Bistro Mathilda

Brasserie Henry

Expo & Kafie

Histoires d'O

Tex Mex

Poule & Poulette

ocean

Ocean