U bent hier

Metejoor

Metejoor

Tot een paar jaar geleden was Metejoor nog gewoon de enthousiaste leerkracht Joris Van Rossem uit Vosselaar. Ondertussen is hij ontzettend populair en al enkele jaren niet meer weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten. In 2021 verscheen Metejoor’s debuutalbum met de monsterhits “1 Op Een Miljoen”, “Rendez-Vous”, “Ze Meent Het” en “Dit Is Wat Mijn Mama Zei”. Het album is intussen platina en al twee jaar aanwezig in de Ultratop Albums Top 200.

Sinds kort is er het tweede album ‘Joris’, een heel persoonlijke plaat. De leading track “Eigen Schuld” is een echte power ballad en gaat tot in het diepste van je ziel. Naast talloze nieuwe nummers staan op het album ook de hits “Wat Wil Je Van Mij” (een duet met de Nederlandse Hannah Mae), “Kijk Ons Nou” (met de Nederlandse rapper Snelle) en konden ook de Liefde Voor Muziek-tracks “Laat Ons Een Bloem” (waarmee Metejoor de zomer van 2023 inpakte) en “Schaduw” (een samenwerking met zijn zus Lisa) niet ontbreken op het nieuwe succesalbum. Single “Wat Wil Je Van Mij” scheert nog steeds hoge toppen. Intussen goed voor dubbel platina en daarmee één van zijn grootste hits in Vlaanderen.

Weldra vervult Metejoor zijn grote droom in het Sportpaleis. Daarna treffen we Joris met zijn band, alle hits én het nieuwe album in zalen doorheen Vlaanderen en Brussel!

 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

di 2 april 2024 om 20:00
wo 3 april 2024 om 20:00

Prijzen

€ 50,00 - € 45,00 - € 40,00 - € 35,00 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Live Nation

Beschikbare logies

Europe

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €133

Ambassadeur Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €105

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2023-12-10
Bijvoorbeeld: 2023-12-10

Restaurants in de buurt

Brassi Casino Restaurant

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Bistrot

Gastrobar Sam

Restaurant Le Bassin

Poule & Poulette

Histoires d'O

ocean

Ocean