U bent hier

Meet & Greet F.C. De Kampioenen

Kom naar de 3D Expo F.C. De Kampioenen aan Zee en ontmoet jouw favoriete acteur(s)!

In tegenstelling tot de Kampioenen-expo van vijf jaar geleden, neemt de expo je niet mee ‘achter’ de schermen van de populairste serie van Vlaanderen, maar juist ‘ervoor’. Dat klopt, in deze expo ben JIJ de ster van de reeks. De expo is gebaseerd op het succesvolle concept van 3D World Magic & Fun waarbij ‘de bezoeker’ én ‘plezier maken’ centraal staat. De doe-expo van maar liefst 3.000 vierkante meter is vooral gericht op de stripdecors van “de beste ploeg van het land” maar ook de tv-reeks en de 4 films komen aan bod, met tal van weetjes, geheimen én exclusief materiaal rond de acteurs.

De bezoekers zullen kunnen deelnemen én poseren in ontelbare decors, maar ook in verschillende 3D animaties. En er is meer! Jij kan op de foto staan met jouw favoriete acteur(s). Een aantal signeersessies vervolledigen het totale plaatje! Bekijk hier het volledige Meet & Greet schema van F.C. De Kampioenen. 

Niet onbelangrijk om te weten is dat de 3D Expo loopt van woensdag 3 juli t.e.m. 1 september telkens van 11u tot 18u. Kan je niet wachten om de enige echte Balthasar Boma, PDG van de Vleesindustrie NV te ontmoeten? Koop dan hier alvast jouw tickets!

Balthasar
Marcske
Carmen

Deel dit blogbericht