U bent hier

40 Jaar Jo Vally

Jo Vally
Voorbij

Jo Vally, één van Vlaanderens populairste artiesten. Een klassebak die het publiek telkens opnieuw weet te verrassen door de grote verscheidenheid in zijn muziek. Een repertoire vol meezingers, met ondertussen al meer dan 300 titels, om U tegen te zeggen. Een allrounder die met zijn gouden stem de Vlaming al jaren weet te bekoren.

Op 6 oktober 2018 zal Jo Vally zijn jubileumconcert vieren in het Kursaal Oostende, een overzicht van 40 jaar muziek, met versterkt orkest en dit met nieuwe arrangementen, pop-symfonsich, enig en uniek geschreven voor dit concert!

Hierbij is gedacht aan iedereen! Je kan kiezen voor verschillende formules die je zelf kan samenstellen, naar ieders budget! Zo is er voor de mensen die willen genieten van een all-in avond en premium view de gelimieerde exclusive “Golden VIP box” en dit met een unieke privilege inhoud! Deze “Golden VIP Box” is enkel te verkrijgen via de Jo Vally Fanclub. Ook kan U opteren voor het genieten van een walking dinner en/of een receptie bij iedere categorie van tickets, en dit met champagne à volontè!

Wees er snel bij en geniet!

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 44,50 - € 39,50 - € 34,50 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-13
Bijvoorbeeld: 2024-04-13

Restaurants in de buurt

Tex Mex

Gastrobar Sam

Eclips

Eclips at Sea

Den Artiest

Den Artiest

Restaurant Le Bassin

La Stalla

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Brasserie Henry