U bent hier

Helene

Helene Fischer
Voorbij

“HELENE” – DE HELENE FISCHER TRIBUTE SHOW

Helene Fischer is in de Duitssprekende landen dé stralende ster aan het schlager-pop-firmament. Duizenden fans vullen de reuze-muziekarena's en stadiums als deze uitmuntende musical-actrice er komt optreden. Haar songs zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen keer over de toonbank gegaan. In België kwam zij nog niet vaak, maar dankzij HELENE – De Helene Fischer Tribute-Show, kan u ook bij ons een showavond meebeleven die helemaal aan deze Duitse schlagerkoningin gewijd is. “Een show die zelfs Helene Fischer van haar sokken blaast”, verwoordde de Duitse zender SWR.

Daarvoor zorgt Laura Heinz, een professioneel geschoolde musicalzangeres, die met haar glasheldere en krachtige stem de Helene Fischer-songs met evenveel gevoel en kunde vertolkt als het origineel. Zelfs de grootste fans van de échte Helene Fischer lieten zich in het verleden al misleiden. Het mag dus geen verbazing wekken dat Heinz reeds meermaals met deze show schitterende in Duitsland. Haar podiumperformance  is een doorslag van deze die de échte schlagerster op de bühne brengt. Niet te verwonderen als u weet dat Heinz zoals ook Helene Fischer via de musical geleerd hebben hoe het publiek te bespelen.

Heinz vertolkte o.a. de hoofdrol in twee producties van de “Musical Inc.” van Mainz. In 2013 was zij Daisy in “Side Show – Die Show ihres Lebens” en in Mel Brooks musical “Frankenstein Junior” overtuigde zij als de jodelende Inga (2015). Na haar muziekstudies, met klassieke zang als hoofdvak, maakte zij ook een zijsprongetje naar jazz en pop. In het dagelijkse leven werkt zij ook nog als vocal coach voor koren en zangklassen.

Tijdens de Tribute wordt Laura Heinz begeleid door een zevenkoppige live-band die voor een levensechte “Helene Fischer-sound” zorgt. Ook dit zevental, met keyboard, gitaar, bas, slagwerk en een blazer-sectie, is professioneel geschoold. Twee background zangeressen en een danser en danseressen zorgen voor een perfecte HELENE-belevenis.

Dirigent van het geheel is de pianist Benedikt Stumpf, een 33-jarige die als arrangeur en componist samenwerkte met  o.a. Mark Forster, Ira May en de schlagergrootheden Jürgen Drews en Vicky Leandros. Hij was eveneens aan de slag bij diverse CD- en TV-producties met o.m. “ZDF-Fernsehgarten”,  elke zondag te zien op deze Duitse zender.

Kortom, HELENE is een op en top professioneel geheel en een gelegenheid om te ontdekken waarom de Helene Fischer-sound zulke hoge toppen scheert. Laat je gaan en droom of dans live weg op de klanken van Fischer's grootste hits met “HELENE – De Helene Fischer Tribute Show”.

Theatermenu Jans Café / + € 65

 • Driegangendiner voor de voorstelling in restaurant Jans Café:
  • Aperitief
  • Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht
  • Aangepaste wijnen, waters, koffie en thee
 • Drankje tijdens de pauze in de foyer
 • Aanmelden om 18u00 in restaurant Jans Café
 • Programma

Theaterreceptie / + € 25

 • Drankje(s) vóór het concert van 19u15
 • 1u drankjes en belegde broodjes na de voorstelling
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 54,50 - € 49,50 - € 39,50 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Concertevents

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-22
Bijvoorbeeld: 2024-04-22

Restaurants in de buurt

Gastrobar Sam

La Stalla

ocean

Ocean

Brasserie Henry

Expo & Kafie

Restaurant Lobster

Den Artiest

Den Artiest

Eclips

Eclips at Sea