U bent hier

Rumours Of Fleetwood Mac

rofm
UITVERKOCHT

The rumours are true. ’s Werelds beste Fleetwood Mac tributeband – Rumours Of Fleetwood Mac – zakt volgend voorjaar af naar België! Op zondag 9 juni 2024 kan je in Kursaal Oostende komen genieten van “een buitengewoon meeslepende vertolking van Fleetwood Mac”. Dat zijn toch de woorden die Mick Fleetwood, founding member van Fleetwood Mac, gebruikt om de tributeband te beschrijven. 

Fleetwood Mac is een legendarische rockband, die bekend staat om hun unieke mix van blues, pop en rock. Met hun kenmerkende harmonieën, emotionele teksten en tijdloze hits heeft de band generaties fans weten te betoveren. Wie kan er nu niet luidkeels meezingen met hits als ‘Everywhere’, ‘Go Your Own Way’, ‘Dreams’ en ‘The Chain’?

Rumours Of Fleetwood Mac streeft ernaar om deze songs zo authentiek mogelijk te vertolken. Het zevenkoppige gezelschap, dat in 1999 werd opgericht in Liverpool, is een echt eerbetoon aan de legendarische rockband! Voor fans van het eerste uur is de show een leuke trip down memory lane en voor de jongere fans een mooie gelegenheid om Fleetwood Mac te ontdekken.

Dit concert is uitverkocht. Schrijf je hier in op de wachtlijst.

Opgelet!
Bij dit concert is de ingang voorzien aan Petit Nice (linkerkant van het gebouw op de zeedijk). Dit komt doordat de verkiezingsloketten in de inkomhal staan.

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 70,75 - € 50,50 - € 42,25 - € 35,25 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Live Nation

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-06-14
Bijvoorbeeld: 2024-06-14

Restaurants in de buurt

Smowk

Brassi Grand Café

Brassi Casino Restaurant

Bistro Mathilda

Bistro Bottarga

Expo & Kafie

Poule & Poulette

Gastrobar Sam