U bent hier

FFO: The Couple Next Door

The_Couple_Next_Door
NIEUW

Filmfestival Oostende (FFO) kondigt met trots de Europese première aan van Belgisch regisseur Dries Vos' nieuwste werk: ‘The Couple Next Door’. De internationale sterrencast met onder meer Sam Heughan (‘Outlander’), Eleanor Tomlinson (‘Poldark’), Jessica De Gouw (‘The Secrets She Keeps’) en Alfred Enoch (‘How to Get Away with Murder’) komt de reeks voorstellen op zondag 28 januari.

De reeks werd geschreven door David Allison en is een regie van Dries Vos. De Vlaamse regisseur maakt internationaal furore en is onder meer bekend van ‘De Dag’, ‘Billie vs. Benjamin’ en de Britse adaptatie van ‘Professor T’. Vos produceerde ‘The Couple Next Door’ met zijn pas opgerichte Vlaamse productiehuis Happy Duck Films en filmde de reeks met een volledig Vlaamse crew in België.

Sam Heughan heeft met zijn rol als Jamie Fraser in de bekroonde reeks 'Outlander' een internationaal publiek veroverd. Eleanor Tomlinson verwierf bekendheid met haar rol als Demelza Poldark in de historische dramaserie 'Poldark'. Ze schitterde ook in de historische dramaserie 'The White Queen' en de fantasy-avonturenfilm 'Jack the Giant Slayer'. Jessica De Gouw ken je misschien als Agatha Fyfle uit de psychologische thrillerserie 'The Secrets She Keeps' en Alfred Enoch speelde mee in meerdere Harry Potter-films en oogstte lof voor zijn rol als Wes Gibbings in 'How to Get Away with Murder'.

Ter ere van hun bezoek aan Oostende worden Dries Vos en de cast gehuldigd met een ster op onze prestigieuze Walk of Fame. Deze speciale erkenning op de drukbezochte zeedijk markeert hun uitzonderlijke bijdrage aan de wereld van film en televisie.

‘The Couple Next Door’ vertelt het verhaal van Evie (Eleanor Tomlinson) die met haar partner Pete (Alfred Enoch) verhuist naar een chique Engelse buitenwijk. Al snel bevinden ze zich in een wereld van glurende buren en statusangst. Ze raken intens bevriend met Danny (Sam Heughan) en Becka (Jessica De Gouw), de buren ‘next door’. De spanning tussen de twee koppels is al snel te snijden, wat de rustige buitenwijk meteen een stuk minder saai maakt. 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 25
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Filmfestival Oostende

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-22
Bijvoorbeeld: 2024-04-22

Restaurants in de buurt

Gastrobar Sam

Bistrot

Den Artiest

Den Artiest

botteltje

Café Botteltje

Eclips

Eclips at Sea

Bistro Mathilda

Expo & Kafie

Histoires d'O