U bent hier

Eregalerij

Eregalerij 2019
Voorbij

De Eregalerij eert Guido Belcanto en Henny Vrienten voor een Leven Vol Muziek in een speciale editie van de Eregalerij: de Eregalerij van de Lage Landen.

Radio 2 en Sabam for Culture nemen dit jaar zanger/componist Guido Belcanto en zanger/componist Henny Vrienten op in De Eregalerij voor een Leven Vol Muziek. De muziekmakers krijgen deze bekroning voor hun grote betekenis voor en invloed op de Vlaamse muziek. Vorig jaar viel die eer nog te beurt aan Axelle Red, liedschrijfster Mary Boduin en auteur-componist Stefaan Fernande.

Sinds oktober loopt in Gent de tentoonstelling ‘Lang leve de muziek’, met een terugblik op 60 jaar Nederlandstalige muziek in de Lage Landen. Een overzicht dat geen twijfel mogelijk laat: ook de buren hebben een grote rol gespeeld in onze muziekgeschiedenis. Daarom willen Radio 2 en Sabam dit jaar ook uitzonderlijk ook de blik werpen op Nederland, voor deze speciale Eregalerij van de Lage Landen.

Christel Van Dyck en Jelle Cleymans zijn gastduo op de prijsuitreiking op donderdag 21 maart 2019 tijdens een schitterende liveshow in Kursaal Oostende.

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 30 - € 28 - € 25 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Radio 2 & Sabam for Culture

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-18
Bijvoorbeeld: 2024-04-18

Restaurants in de buurt

Gastrobar Sam

Den Artiest

Den Artiest

Poule & Poulette

l'Apéro

l'Apéro Oostende

ocean

Ocean

Expo & Kafie

Bistrot

Brassi Grand Café