U bent hier

Remembering Elvis

Elvis
Voorbij

Het grootste Elvis spektakel ter wereld komt terug naar Oostende! 

Wegens het enorme succes en uitzonderlijk veel vraag naar een terugkeer, hebben we goed nieuws! Op zondagmiddag 11 februari keren de wereldberoemde ETA’s (Elvis Tribute Artists) terug naar Kursaal met hun nieuwste theatershow ‘Remembering Elvis’

Maar liefst 4 internationale award-winning ETA’s zullen het podium in Oostende betreden en met een nieuwe spectaculaire Elvis show ‘The King’ laten herbeleven met prachtige ballads en opzwepende rock n roll. ‘Remembering Elvis’ neemt je mee van de jaren 50 tot aan de jaren 70 waarbij de volledige muzikale carrière perfect op het podium kan worden vertolkt! 

Het zeer grote jonge talent Emilio Santoro uit Engeland met een, nu al, enorme prijzenkast, die o.a. in 2022 bekroond werd tot Europees- én wereldkampioen is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname in 2022 aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies en vierde werd.

Louis Brown uit Engeland staat niets meer in de weg! Hij wist bij de afgelopen wereld- én Europese kampioenschappen het publiek weg te blazen en won direct de publieksprijs. Vanaf dat moment ontpopte hij tot een ETA die niet meer weg te denken is op het podium en liggen er vele wereldtitels op hem te wachten! Deze jongen móet je zien en horen! 

Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’. 

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 15 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Deze 4 wereldsterren worden begeleid door de, uit Duitsland komende en legendarische Bad Nauheim All Stars Band, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld. 

‘Remembering Elvis’ is voor jong en oud een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Suspicious Minds’, ‘Heartbreak Hotel’ en ‘Jailhouse Rock. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus ‘It’s Now or Never’ en kom naar Oostende voordat het te laat is! 


 

Remembering Elvis promo kort 1

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 49 - € 39 - € 29 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

My Way Promotions

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-03-04
Bijvoorbeeld: 2024-03-04

Restaurants in de buurt

Tex Mex

Histoires d'O

Den Artiest

Den Artiest

Restaurant Lobster

Brasserie Henry

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Smowk

ocean

Ocean