U bent hier

Elvis Tribute - A Night In Vegas

Elvis
laatste tickets

Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Oostende

Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je zaterdag 9 september in Oostende zijn. De 4 allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll tijdens de ‘A night in Vegas’ theatershow in het prachtige Kursaal. 

En hoe! Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’. 

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Met trots presenteren we met onderstaande ETA’s een aanvulling op onze programmering:

In 2019 werd Arron Walker, uit Engeland, bekroond tot Europees kampioen. Ook bezocht hij in dat jaar voor het eerst de VS om deel te nemen aan het Lone Star Elvis Festival in Dallas, TX. Als nieuwkomer in de ETA World maakte hij niet alleen indruk op het publiek, hij haalde ook de finale. Vanaf die tijd is zijn carrière in een sneltreinvaart gegaan. 

Het grote jonge talent Emilio Santoro uit Engeland met een, nu al, enorme prijzenkast, die o.a. in 2022 bekroond werd tot Europees- én wereldkampioen is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies en vierde werd.

Deze 4 wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld. 

‘A night in Vegas’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes! En op naar Oostende!

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 49 - € 39 - € 29 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

My Way Promotions

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-25
Bijvoorbeeld: 2024-07-25

Restaurants in de buurt

Restaurant Lobster

La Piazza

Histoires d'O

Bistro Bottarga

Smowk

Brasserie Henry

Gastrobar Sam

Bistro Mathilda