U bent hier

Dana Winner ‘A Magical Christmas’ 2023

Dana Winner

Onze nationale trots en de intussen bijna iconische Dana Winner staat al reeds 30 jaar op de planken. Ze verkocht wereldwijd meer dan 3,5 miljoen albums en kan dus gerust tot één van onze grootste Nederlandstalige zangeressen worden gerekend.

Met haar versie van The Carpenters ‘Op het dak van de wereld’ heeft Dana Winner in 1989 een eerste hit te pakken. Het is meteen de start van een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen. ‘De oude man en de zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven regenbogen’ belanden allemaal bovenaan in de hitparade.

Al in 2016 was ‘Liefde voor Muziek’ voor Dana Winner een schot in de roos, want door haar deelname aan het VTM-programma won ze drie jaar geleden niet alleen de Radio 2 Zomerhit als ‘Beste Zangeres’, het leverde haar onder andere ook een gouden plaat op. Eind vorig jaar maakte ze haar debuut als coach in ‘The Voice Senior’, eveneens op VTM en kort daarna stond ze voor het eerst sinds enkele jaren opnieuw in een uitverkochte Sun Arena in Zuid-Afrika.
Met haar indrukwekkende versie van Whitney Houston’s ‘One Moment In Time’ bereikte Dana Winner intussen al bijna 45 miljoen YouTube views.

Ook dit jaar is Dana Winner te gast in Kursaal Oostende met een intiem en adembenemend concert, begeleid door haar live band. Afgewisseld met het kerstrepertoire brengt Dana Winner ook enkele van haar grote hits. Wil jij er ook bij zijn? Boek dan nu je tickets !

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

zo 17 december 2023 om 20:00

Prijzen

€ 62 - € 52 - € 42 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Blue Sky Concerts

Beschikbare logies

Upstairs Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €69

Andromeda Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €201.25

Hotel Botteltje

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €105

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2023-06-09
Bijvoorbeeld: 2023-06-09

Restaurants in de buurt

Gastrobar Sam

Expo & Kafie

Poule & Poulette

Den Artiest

Den Artiest

Brassi Casino Restaurant

Bistrot

ocean

Ocean

Brasserie Henry