U bent hier

de mooiste melodieën van de lage landen

DMMLL
laatste tickets

De Mooiste Melodieën van de Lage Landen
met Garry Hagger - Sasha & Davy - Die Schnappers - Marjan Berger - Matthias Lens - Bart Kaëll
 

Garry Hagger
Toen Garry Hagger ‘This is the Moment’ van René Froger in een Nederlandstalig jasje stak met ‘Het Allermooiste’, scoorde hij prompt een nummer 1-hit in Vlaanderen. De carrière van Garry Hagger kwam sindsdien in een stroomversnelling. Naast zijn vele Nederlandstalige nummers heeft hij ook een succesvol Engelstalig album ‘My Life’ gemaakt. Deze fantastische stem laat echt niemand onberoerd!

Sasha & Davy
Sasha & Davy leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. Ook in het échte leven sloeg de vonk over en in 2010 stapten ze in het huwelijksbootje. Een nieuw muzikaal duo was geboren en in 2012 kwam hun debuutalbum ‘Onafscheidelijk’ uit. Sindsdien zijn er al talloze albums en hitsingles uitgebracht. In 2019 werden ze door Radio 2 genomineerd voor de zomerhit in de categorie ‘Beste groep’. Na 10 jaar op de planken én na meer dan 30 hits in de Vlaamse Top 50 is het hoog tijd om ze uit te nodigen in de Mooiste Melodieën !

Die Schnappers
Wat krijg je als je twee feestneuzen pur sang met tonnen muzikale ervaring samenbrengt in een groep? ‘Die Schnappers’ met onvervalste ambiancemuziek.  Deze band bestaat uit Yves Segers (ex-frontman van de voormalige popgroep Toast) en Matthias Lens (lid van het accordeonduo The Sunsets). Sinds 2019 vormen ze een duo dankzij het overwaaien van de ‘oktoberfest’ naar Vlaanderen. Wedden dat ze Kursaal in vuur en vlam zetten met hun onvervalste ambiancemuziek? 
Matthias krijgen we ook nog apart te zien in deze namiddagshow… uiteraard met zijn accordeon! 

Marjan Berger
De innemende Nederlandse zangeres Marjan Berger weet naast haar Nederlandse en Vlaamse fans ook het Duitse publiek te bekoren met een brede waaier hits van toen en nu. Haar indrukwekkende stem betovert al meer dan 45 jaar een divers publiek. Met nummers van Doris Day, Connie Francis, Dusty Springfield en Vera Lynn, maar ook een groot pakket eigen nummers, brengt ze heel wat ambiance in de zaal.

Bart Kaëll
Wie Bart Kaëll zegt, denkt in één adem aan zijn fantastische ambiancenummers als ‘De Marie-Louise’, ‘Zeil je voor het eerst’ en ‘Mooi weer vandaag’. Bart Kaëll staat ondertussen meer dan 30 jaar op de planken en staat garant voor de meest aanstekelijke liedjes. De Vlaamse zanger werd eerder al opgenomen in de Eregalerij van Radio 2 tijdens een liveshow in Kursaal.

New Golden Bis Band
De band is een vaste waarde tijdens De Mooiste Melodieën van de Lage Landen. Sinds jaar en dag begeleiden ze de beste Vlaamse artiesten en internationale supersterren. Deze talentrijke band bestaat uit zes topmuzikanten en twee zangeressen. Samen zorgen ze voor een moderne sound in een leuke formatie.
 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

do 26 oktober 2023 om 14:00

Prijzen

€ 42 (incl. reservatiekosten)
€ 18 busvervoer binnen West-Vlaanderen
Om in te schrijven kan je terecht bij het regiosecretariaat van deze activiteit of bij je Okra-trefpunt.
westvlaanderen@okra.be
056 52 63 40
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Beschikbare logies

Europe

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €100

Ambassadeur Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €100

Mercure Oostende

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €215

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2023-10-01
Bijvoorbeeld: 2023-10-01

Restaurants in de buurt

Brassi Grand Café

Restaurant Lobster

Smowk

Den Artiest

Den Artiest

Bistro Mathilda

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Gastrobar Sam

Histoires d'O