U bent hier

Honderduit lachen, brullen en gieren

Negen stand-upcomedians
Tienmaal afspraak in Kursaal Oostende
Honderduit lachen, brullen en gieren

Blije gezichten zien maakt ons gelukkig. Ons programma is dan ook doorspekt met humor van de bovenste plank! Jouw favoriete comedian spotten in Kursaal Oostende? De kans is groot. Urbanus? Check! Alex Agnew? Check! Els De Schepper? Check! En dat is nog niet alles! Lees snel verder en ontdek onze 10 comedy-tips.

Voor wie graag de korte en kille dagen wat opvrolijkt, hebben wij enkele grappige, guitige en hilarische ideeën. De zaalshow van Arnout Van den Bossche op 5 november 2022, helpt je zelfs van een beginnende burn-out af. Op 12 januari ’23 lach je je een breuk met Els De Schepper. En wauw, ook Lieven Scheire en Philippe Geubels kondigen nieuwe shows aan. Het startschot komt er op 15 april ’23 en noteer zeker ook 3 of 4 mei ’23 in je agenda! Met Geubels in bad, het idee alleen al bezorgt je lachstuipen. 

Lachsalvo’s in Kursaal Oostende
Pretbederf noch anticlimax na het afgelaste Werchter-avontuur van Alex Agnew. Integendeel! Dan maak je er toch gewoon een theatertoer van? Al levert het de performer wel een ‘roast’ op van zijn collega-komieken. En voor de fans? Alleen maar goed nieuws. Je hoeft helemaal niet naar de andere kant van ons land te rijden. Je kan Alex gewoon bewonderen in ons eigen Kursaal Oostende! Wel nog eventjes geduld, want de Antwerpse comedian houdt pas op 13 mei 2023 halt in Oostende. Enkele doorwinterde meesters van het vak laten eveneens hun kunsten zien. Zo verwachten we Urbanus op 8 april, gevolgd door Kamiel Spiessens op 28 april 2023. Het voorjaar belooft dus een periode vol lachen, gieren en brullen te worden… daar zorgt ook Wouter Deprez voor op 29 april. Erik Van Looy sluit het hilarische rijtje af op 8 juni 2023. Tegen dan zijn we al helemaal ‘verslaafd’ aan een gezonde dosis humor.

Kortom, een programma gevuld met aanstekelijke humor. Is er een betere manier om naar dé Stad aan Zee af te zakken? Nu gewoon nog de vakjes van onze kalender aanvinken… en schateren geblazen! 

Deel dit blogbericht