U bent hier

Baba Yega - ALOFA

Baba Yega
Wereldpremière

BABA YEGA KOMT NAAR OOSTENDE MET DE WERELDPREMIÈRE VAN HUN NAGELNIEUWE THEATERSHOW. 

Eigenlijk is het quasi onmogelijk om Baba Yega niet te kennen. Maar voor zij die alles misten, geven we nog even een overzicht van het weerzinwekkende parcours dat de waanzinnig populaire dansformatie aflegde.

Baba Yega zag in 2016 het licht met hun deelname aan Belgium’s Got Talent. Ze stootten meteen door naar de finale, waar ze bovendien ook nog de eerste plek wegkaapten. Een nieuwe megahype was geboren. Dat bewijzen ook hun sociale media: meerdere Youtube hits van meer dan 1 miljoen views met een uitschieter van 5,5 miljoen views, 150.000 Facebook volgers en 31.000 op Instagram.

Maar daar stopt het sprookje niet. De Baba’s deden ook mee aan de Duitse versie van Got Talent: “Das Supertalent 2017”. Ook zij waren meteen gewonnen voor de dansformatie en schopten het tot in de finale voor de ogen van maar liefst 3,8 miljoen TV-kijkers.

En nog is het niet gedaan: na een tv-reeks op VTMKZOOM komt er in maart ‘18 nu ook een langspeelfilm met een indrukwekkende cast (Barbara Sarafian, Rik Verheye, Tom Audenaert, Joke Devynck, Ludo Hoogmartens, Stefaan Degand en Sam Louwyck) in de cinemazalen. De film werd gemaakt in coproductie met Kinepolis, VTM, Geronimo en Telenet.

In het verlengde daarvan komt er nu ook een nagelnieuwe theatershow in Kursaal Oostende, meteen een wereldpremière! Een dynamische mix van dans, humor, flitsende visuals en interactie met het publiek waar alles vanaf de eerste seconde fout loopt, maar op het eind van de dag “LIEFDE/ALOFA” overwint!

BABA YEGA l The Movie l TEASER

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 39 - € 28 - € 21 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

comedyshows.be

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-06-18
Bijvoorbeeld: 2024-06-18

Restaurants in de buurt

Brassi Casino Restaurant

Poule & Poulette

Bistro Mathilda

Histoires d'O

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Eclips

Eclips at Sea

Brasserie Henry

Bistro Bottarga