U bent hier

5 redenen om de succesmusical Rock of Ages niet te missen!

Rock of Ages

Van 31 mei tot 3 juni maakt de internationale musicalcomedy Rock of Ages het podium
van Kursaal Oostende onveilig met populaire hits als ‘We built this city’, ‘Here I go again’ en
‘The final countdown’. Er zijn tientallen redenen waarom je dit als rockfanaat niet wil
missen! Wij zetten er vijf op een rij. Time to go wild!​

 1.  Een wereldtopper onder de musicals
  Ben je verzot op Broadway-shows? Zet je dan schrap voor de enige echte succesmusical Rock of Ages die onder meer te zien was in het Londense West End. De originele awardwinnende productie verrast dit voorjaar met een stevig muzikaal feest in Kursaal Oostende! Zo’n kans krijg je niet elke dag!
   
 2. Nóg hilarischer dan de film
  Rock of Ages is een vertolking van de gelijknamige film. Het verhaal speelt zich af in en rond de iconische bar en rockclub ‘The Bourbon Room’. Dé place to be voor een stelletje stamgasten met dromen zo wild als hun haardossen. Maak je klaar voor één grote rockparty. Een hilarische musicalcomedy die je gezien moet hebben!
   
 3. Topcast
  Haal je lederen jacket uit de kast want op het podium verschijnt een stoer allegaartje van artiesten. Maar vergis je niet achter de bonte outfits en wilde haardossen, gaat uniek internationaal talent schuil. Een topcast die al meermaals in de prijzen viel! Zo herken je de Britse acteur Kevin Kennedy – beter bekend als ‘Curly Watts’ uit de langlopende ITV-soap Coronation Street – in de rol van ‘Dennis Dupree’.
   
 4. Waan je een rockster uit de eighties
  Klaar om even helemaal uit de bol te gaan? Kom de 80’s herbeleven! Rock of Ages laat je meebrullen op ‘We built this city’, ‘Here I go again’, ‘The final countdown’, ‘Wanted dead or alive’, ‘Can’t fight this feeling’ en ‘I want to know what love is’. Haal je muzikaal hart op aan deze en andere iconische hits uit de wonderjaren!
   
 5. Win een reis dankzij TUI!
  Droom je van de zon? Mis dan deze wedstrijd niet! Ga naar Wedstrijd Rock of Ages, vul het formulier in en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een droomreis aangeboden door TUI. Doe dat vóór 30 april 2023! Heb je reeds tickets? Klik meteen op de wedstrijdlink om deel te nemen! Nog geen tickets voor de musicaltopper Rock of Ages? Boek ze via www.kursaaloostende.be/nl/rockofages en waag je kans om gratis op vakantie te vertrekken!
  Benieuwd of jij binnenkort bij de winnaars bent? Hou onze socials goed in de gaten: Facebook en Instagram. Veel succes!

Kom het beleven vanop de eerste rij! Rock of Ages, van 31 mei tot 3 juni in Kursaal Oostende. Let’s
rock!

Deel dit blogbericht