U bent hier

3D World Magic & Fun

3D World
Voorbij

Beleef de leukste fun- en doe-expo in Kursaal Oostende deze zomer. Acteer in je favoriete 3D-decor of ontdek de nieuwste technologische attracties met het hele gezin of met een groep vrienden en kennissen. 3D World? Dat is magic en fun!

Vergeet je fototoestel of smartphone niet!
Tijdens 3D World Magic & Fun mag je een aantal essentiële zaken niet vergeten. Ten eerste: een fototoestel of een smartphone. Jij zorgt tijdens je bezoek zelf voor een album vol knotsgekke aandenkens. Ten tweede: je beste acteerkunsten, want jij bent dé ster van het decor! En als laatste: een gezonde portie gekheid.

Jij bent de ster van het decor!
3D World Magic & Fun neemt je mee naar de grote wereldattracties. Poseer aan de scheve  Pisa-toren, trotseer de Grand Canyon of doe gek aan de Big Ben of aan de Taj Mahal in India.  Eén van de vele andere thema’s is “het strand”, waar u beslist zaken zult beleven die u niet voor mogelijk achtte. Niet enkel kinderen zullen zich amuseren want er werd heel regelmatig aan de ouders en grootouders gedacht

De leukste 3D-technologie
Aan 3D-animatie geen gebrek. Je zal een videoboodschap kunnen sturen naar je vrienden of familie vanop bekende plaatsen in de wereld, een mix van leuke 3D-films bekijken en een heuse 360° bodyscan van je lichaam laten maken. Plots verschijnen er vanuit de grond twee skeletten in een intieme dans, zie je jezelf op onverwachte momenten en maak je een bijzondere tocht op zee. Knettergekke toestanden die je soms niet voor mogelijk acht!

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

Volwassenen: € 12,50
Kinderen (<12 j): € 9
Senioren (+65 j): € 10,50
Studenten: € 10,50
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Kursaal Oostende vzw - Beaufort bvba

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-06-14
Bijvoorbeeld: 2024-06-14

Restaurants in de buurt

Bistrot

botteltje

Café Botteltje

Bistro Mathilda

Bistro Bottarga

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Restaurant Lobster

Eclips

Eclips at Sea

Brasserie Henry