U bent hier

10CC

Voorbij

INFO BEZOEKERS

Alle evenementen zijn momenteel onderworpen aan het Covid Safe Ticket-protocol!!!
Om te voldoen aan het Covid Safe Ticket-protocol dien je je digitaal of afgedrukte coronacertificaat voor te leggen (LET OP! Je vaccinatiekaartje is niet geldig) en moet je aan een van de volgende voorwaarden voldoen:
- Volledige vaccinatie (2 dosissen wanneer het vaccin dit vereist) van meer dan 2 weken.
​- Een negatieve PCR-test uitgevoerd ten vroegste 48 uur voor de dag van aanwezigheid op het evenement.
- Een attest van herstel van COVID-19. Dit certificaat is geldig gedurende 10 dagen na de positieve PCR-test voor een periode van 180 dagen.
- Een snelle antigeentest uitgevoerd door medisch opgeleid personeel, met negatief resultaat. Deze test is 24 uur geldig.

Elk Europees land heeft nu zijn eigen platform om een digitaal coronacertificaat te downloaden. Meer info hier. Voor België, download de Covid Safe app. Voor de evenementen in Kursaal Oostende, gelieve je aan te melden met:
- je digitaal coronacertificaat (QR-code)
- je identiteitskaart
- je digitaal of afgedrukte ticket

-----

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen nog steeds niet op de geplande datum plaatsvinden. In deze context moet 10cc, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op vrijdag 24/04/2020 in Kursaal Oostende, opnieuw verplaatst worden.

Nieuwe datum: zondag 14/11/2021 om 20:00.

Het evenement vindt dus niet meer plaats op 23/02/2021, zoals eerder gecommuniceerd.

Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

-----

10cc werd in 1972 in Manchester opgericht en bestond uit Eric Stewart (zang en gitaar), Lol Creme (zang, gitaar en keyboard), Graham Gouldman (bas) en Kevin Godley (drums). 

Het oeuvre van de Britse rockband is indrukwekkend. ‘Dreadlock Holiday’, ‘The Things We Do For Love’, ‘Donna’ en ‘I’m Not in Love’: het zijn stuk voor stuk nummers die tot het collectieve geheugen van elke muziekliefhebber behoren. De band, die al sinds de jaren ’70 actief is, verkocht intussen meer dan dertig miljoen platen en is nog altijd straf bezig. 

Graham Gouldman staat nog steeds aan het hoofd van de band en is ondertussen opgenomen in de Amerikaanse ‘Songwriters Hall of Fame’. Dat kan ook moeilijk anders, als je weet dat Gouldman verantwoordelijk is voor zowat alle grote classics van de band. 

Let’s talk about Jasper Erkens
Het voorprogramma van 10cc is niemand minder dan Vlaamse singer-songwriter Jasper Erkens. Deze MIA-winnaar ken je ongetwijfeld van hits zoals ‘Waiting Like A Dog’ en ‘The Brighter Story’. Toen hij amper vijftien jaar was deed hij zelfs mee aan Humo’s Rock Rally. Hij belandde op de tweede plaats en kreeg bovendien de publieksprijs. 

Hij is er helemaal klaar voor om het Kursaal op z’n kop te zetten. Catchy tunes, trillende gitaarsnaren en een zuivere stem? Dat mag je verwachten op zondag 14 november. 'Hop On The Rythm' en mis het niet!

 


UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen.
​Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen.

Vanaf nu kan je met UiTPAS Oostende ook genieten van bijkomende voordelen bij sommige evenementen in Kursaal Oostende. Iedereen met een UiTPAS spaart punten die dan bij ons of bij andere UiTPAS-partners ingeruild kunnen worden voor leuke voordelen. Oostendenaars met een UiTPAS aan kansentarief krijgen 80% korting op sommige activiteiten in het Kursaal. 

Meer informatie over UiTPAS, de verkooppunten en voordelen vind je op www.uitinoostende.be/uitpas

 

10cc - Dreadlock Holiday

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 50 - € 45 - € 40 - € 35 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Greenhouse

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2023-09-26
Bijvoorbeeld: 2023-09-26

Restaurants in de buurt

Restaurant Le Bassin

Brasserie Henry

Expo & Kafie

Brassi Grand Café

Tex Mex

Brassi Casino Restaurant

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Gastrobar Sam