You are here

Zilverrock

Zilverrock
Passé

25ste editie van Zilverrock Oostende op maandag 18 september 2023

Zilverrock is al sinds 2004 een begrip voor de stad Oostende en het Kursaal. Heel wat senioren kijken dan ook traditioneel uit naar deze ontspannende maandagnamiddag in het Kursaal van Oostende. Na 2 jaar van afwezigheid door de corona-maatregelen, komt er eindelijk een nieuwe editie van ZILVERROCK, en dit al voor de 25ste keer.

Uiteraard wordt er opnieuw beroep gedaan op Pulle & Tjeppen voor de presentatie van het evenement. Op de affiche staan heel wat artiesten om de ganse namiddag te vullen in Kursaal Oostende. De show start om 14u met onze Oostendse zanger Andreï Lugovsk. Nadien treden de showgirls van de Koninklijke showgroep Orde van de Wullok op met hun prachtige kostuums. Moeder en dochter Margriet & Celien Hermans sluiten het eerste gedeelte van de show af. Dat wordt lekker blijven hangen …. Na de pauze brengen de heren van Die Verdammte Spielerei met hun liveband de bekendste nummers van Bert Kaempfert. Luc Steeno krijgt de eer om de shownamiddag af te sluiten.

Koop snel je tickets via de website of aan de balie van Toerisme Oostende, het UiTloket en Stadhuis Oostende. Tickets voor de show kosten € 19,00. 

De organisatie is in handen van blueskyconcerts.be in samenwerking met de stad Oostende. Blueskyconcerts.be is een UiTPAS-partner van Stad Oostende en biedt ook het kansentarief aan: hierdoor betalen mensen met kansentarief 20% van de normale ticketprijs. Ook online worden de tickets verkocht via www.visitoostende.be  en www.zilverrock.be

Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Partagez cet événement

Pratique

Cette activité est terminée.

Prix

€ 19 (incl. reservatiekosten)
Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisation

Blue Sky Concerts

Réservez votre séjour

E.g., 2024-06-25
E.g., 2024-06-25

Restaurants à proximité

21

Restaurant 21

Bottarga

Bistro Bottarga

Eclips

Eclips at Sea

Jans Café

Jans Café

Expo & Kafie ©Nick Decombel

Expo & Kafie

Tex Mex

Tex Mex

Eetkaffee Poseidon

Eetkaffee Poseidon

La Piazza

La Piazza