You are here

Metejoor

Metejoor
Passé

Tot een paar jaar geleden was Metejoor nog gewoon de enthousiaste leerkracht Joris Van Rossem uit Vosselaar. Ondertussen is hij ontzettend populair en al enkele jaren niet meer weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten. In 2021 verscheen Metejoor’s debuutalbum met de monsterhits “1 Op Een Miljoen”, “Rendez-Vous”, “Ze Meent Het” en “Dit Is Wat Mijn Mama Zei”. Het album is intussen platina en al twee jaar aanwezig in de Ultratop Albums Top 200.

Sinds kort is er het tweede album ‘Joris’, een heel persoonlijke plaat. De leading track “Eigen Schuld” is een echte power ballad en gaat tot in het diepste van je ziel. Naast talloze nieuwe nummers staan op het album ook de hits “Wat Wil Je Van Mij” (een duet met de Nederlandse Hannah Mae), “Kijk Ons Nou” (met de Nederlandse rapper Snelle) en konden ook de Liefde Voor Muziek-tracks “Laat Ons Een Bloem” (waarmee Metejoor de zomer van 2023 inpakte) en “Schaduw” (een samenwerking met zijn zus Lisa) niet ontbreken op het nieuwe succesalbum. Single “Wat Wil Je Van Mij” scheert nog steeds hoge toppen. Intussen goed voor dubbel platina en daarmee één van zijn grootste hits in Vlaanderen.

Weldra vervult Metejoor zijn grote droom in het Sportpaleis. Daarna treffen we Joris met zijn band, alle hits én het nieuwe album in zalen doorheen Vlaanderen en Brussel!

Timing:
DEUREN: 19.30
METEJOOR: 20.30 - 22.10

Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Partagez cet événement

Pratique

Cette activité est terminée.

Prix

€ 50,00 - € 45,00 - € 40,00 - € 35,00 (incl. reservatiekosten)
Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisation

Live Nation

Réservez votre séjour

E.g., 2024-07-16
E.g., 2024-07-16

Restaurants à proximité

Eclips

Eclips at Sea

Faro

Brasserie FARO

Tex Mex

Tex Mex

Restaurant Lobster

Restaurant Lobster

ocean

Ocean

Kurso

Kurso

Den Artiest

Den Artiest

TAO Oostende

TAO Oostende