MISE À JOUR: Ajustements de calendrier. Plus d'infos

You are here

Els de Schepper

els-de-schepper
Nieuw!

Els de Schepper ziet ze vliegen

Els de Schepper presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Je zal worden meegevoerd in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Je komt binnen in een fictieve luchthaven alwaar je op een bijzondere manier zal worden ingecheckt. Je loopt door de douane, en komt binnen in de wonderlijke wereld van EDS Airlines. Je zet je gsm in vliegtuigstand en dan start een dolle show vol gein en ongein. Laat je dus meevoeren op een expeditie tot in de diepste kern van Els haar hoofd. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven?

Fasten your seatbelts en geniet van de fratsen van Dikke Rita uit Gent die plotseling stewardess is geworden. Geniet van de wijze naïviteit van Klein Elske en haar denkbeeldig vogeltje. Luister naar de buitensporige Nonkel Richard en hoe graag hij zijn Rita ziet. En leer hoe Sonja de depressieve reisleidster op zoek is naar het grote geluk.

Een volbloed roadmovie op het theater met een soundtrack van Steve Willaert. Een spannend verhaal met een absurde inslag a la Grand Hotel Boedapest en La science des rêves. Èn met een verrassende “vliegende” apotheose. Je zal je innerlijk kind tegoed gedaan hebben en na afloop voel je een bevrijding alsof je werkelijk zelf twee uur hebt gevlogen op eigen kracht. Het zal het hart en de lachspieren deugd doen.

Els de Schepper ziet ze vliegen is ondertussen de 15e show van Els de Schepper. Met elke voorgaande show trok Els op een indrukwekkende tournee door Vlaanderen, wat nogmaals onderstreept dat zij de onbetwiste grande dame van het Vlaamse cabaret is.

Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Partagez cet événement

Pratique

ve 18 mars 2022 à 20:00

Prix

€ 38 - € 33 - € 28 (incl.reservatiekosten)
Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Par téléphone

0900 40 850 (max € 0,50 / min)

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisation

LiveComedy

Logement disponible

Andromeda Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
de €215

Ter Streep

1 stars
2 stars
3 stars
de €92

Thermae Palace

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
de €102

Réservez votre séjour

E.g., 2021-06-17
E.g., 2021-06-17

Restaurants à proximité

Tex Mex

Tex Mex

La Piazza

La Piazza

Eclips

Eclips at Sea

histoires

Histoires d'O

Bottarga

Bistro Bottarga

Den Artisjok

Den Artisjok

Bistrot

Bistrot

l'Apéro

l'Apéro Oostende