You are here

Claude François

Claude_Francois
Passé

45 jaar geleden kwam Claude François op dramatische wijze aan z'n einde toen hij een lampje recht zette terwijl hij aan het douchen was. Drie dagen later, op zijn begrafenis, kwam de single "Alexandrie, Alexandra" uit.

Claude François maakte zich met deze million-seller ironisch genoeg onsterfelijk. Hij was toen al een ster en een wereldvedette met een waslijst aan hits met "Comme ‘D'habitude" als uitschieter, zeker toen Frank Sinatra het coverde als "My Way”.

Verwacht een hommage aan één van de meest excentrieke Franse zangers aller tijden met nummers zoals "Le Téléphone Pleure", "Chanson Populaire", "Cette année-là", "Le MaL Aimé”, "Toi et Moi Contre Le Monde Entier”, "Il Fait Beau, Il Fait Bon”, "Je Vais à Rio” en zoveel meer ….

Alain Dés schoof zijn succesvolle carrière aan de kant omdat z'n stem en performance aangeboren op Claude François lijken en is de perfecte artiest om een perfecte tribute te brengen met alle hits, outfits, danspasjes en natuurlijk de gekende danseressen uit de showbizz: "Les Clodettes”! Het Kursaal zal daveren op zijn grondvesten; we gaan samen zingen, dansen,... leve Clo Clo!

Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Partagez cet événement

Pratique

Cette activité est terminée.

Prix

€ 35 - € 29 (incl. reservatiekosten)
Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisation

www.show-time.be

Réservez votre séjour

E.g., 2024-06-18
E.g., 2024-06-18

Restaurants à proximité

Restaurant Lobster

Restaurant Lobster

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Restaurant Le Bassin

Restaurant Le Bassin

Bistrot

Bistrot

Eclips

Eclips at Sea

Kurso

Kurso

Tex Mex

Tex Mex

Jans Café

Jans Café