You are here

Tribute To The Cats Band

TributeToTheCatsBand
Passé

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats. De legendarische band waren in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid. Het bleef niet bij dit eenmalige eerbetoon, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

Inmiddels zijn we 20 jaar en meer dan 700 concerten verder. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in Nederland voor een feest der herkenning. Nu brengen ze dat feest ook naar Kursaal Oostende op 27 januari 2024. De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band waren ook grotendeels de bezoekers van de concerten van The Cats, maar bij die grote groep fans sluiten steeds meer jonge mensen aan. Want ook zij weten dat een avondje Catsmuziek aleen maar gezelligheid en plezier brengen.

Een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band is de meerstemmige samenzang die de karakteristieke Catssound weer ten gehore brengt. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer & Manager Jan Schilder. Hij was destijds ook al verantwoordelijk voor het zaalgeluid bij The Cats. Bij hem zijn de hits ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘Marian , Lea’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.

Wie misschien nog wel het meest trots zijn op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band , zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dit leidde al tot enkele gastoptredens waarbij zowel op het podium als in de zaal veel emoties los kwamen.

Met acht staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma met vrijwel alle legendarische Cats-hits. En nogmaals, het is een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier! Mis dit niet en ontdek The Tribute To The Cats Band op 27 januari 2024 in Kursaal Oostende.

Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Partagez cet événement

Pratique

Cette activité est terminée.

Prix

€ 45 - € 35 (incl. reservatiekosten)
Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisation

Blue Sky Concerts

Réservez votre séjour

E.g., 2024-07-14
E.g., 2024-07-14

Restaurants à proximité

botteltje

Café Botteltje

Bottarga

Bistro Bottarga

Kurso

Kurso

Expo & Kafie ©Nick Decombel

Expo & Kafie

La Piazza

La Piazza

Restaurant Le Bassin

Restaurant Le Bassin

21

Restaurant 21

Den Artiest

Den Artiest