You are here

The 100 Voices of Gospel - The Tour for Peace

voices_of_gospel

Als The 100 Voices of Gospel ‘los’ gaan, word je bijna letterlijk van je stoel geblazen. Onvoorstelbaar hoe zo’n massa energie, vreugde en passie op één podium past! Het honderdkoppige koor bevat de beste gospeltalenten uit alle uithoeken van de wereld: van Engeland tot Indonesië en van Spanje tot India. Zangers, musici en dansers uit niet minder dan 25 landen en van alle culturen en religies, verenigd in één groot feest van zang en expressie. Letterlijk grenzeloze gospelpower die oproept het leven te vieren, met opzwepende en energieke songs. Met The 100 Voices of Gospel beleeft de bruisende en swingende muziekstijl al 20 jaar een aanhoudend hoogtepunt!

The 100 Voices of Gospel, onder leiding van geestelijk vader Jean-Baptiste Guyon, beleefde in 1998 zijn debuut met een concert in Parijs op de viering van 150 jaar afschaffing van de slavernij in Frankrijk. De koorleden voelden zich direct als één familie en besloten samen de wereld te ‘veroveren’. En dat lukte, want sindsdien hebben wereldwijd vele tientallen miljoenen mensen een concert van The 100 Voices of Gospel mogen aanschouwen, live of in toonaangevende televisieshows, zoals Britain’s got Talent en een TV-special met Céline Dion in Frankrijk.

Overal waar het spectaculaire gospelspektakel neerstrijkt, slaat het enthousiasme over naar het publiek, gevolgd door staande ovaties en een vloed aan lovende kritieken in de pers. Het leek een hele uitdaging om de honderd beste gospelstemmen ter wereld in één koor samen te brengen, maar het had niet beter kunnen uitpakken. Naar The 100 Voices of Gospel luister je niet, je beleeft het tot in het diepst van je hart en je ziel.

Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Partagez cet événement

Pratique

ve 12 mai 2023 à 20:00

Prix

€ 55 - € 45 - € 40 - € 35 (incl.reservatiekosten)
Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisation

Shakalaka!

Logement disponible

Andromeda Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
de €223.1

Europe

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
de €141

Mercure Oostende

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
de €143

Réservez votre séjour

E.g., 2023-03-21
E.g., 2023-03-21

Restaurants à proximité

Bottarga

Bistro Bottarga

histoires

Histoires d'O

Tex Mex

Tex Mex

Bistrot

Bistrot

21

Restaurant 21

Kurso

Kurso

TAO Oostende

TAO Oostende

Expo & Kafie ©Nick Decombel

Expo & Kafie