You are here

Hoe klonk 2021?

2021 was een jaar van hoogte- en dieptepunten, maar ook van verbondenheid, opnieuw samenzijn en tomeloos enthousiasme. Van duizenden prikken per dag zetten in het vaccinatiecentrum tot polonaises in je eigen bubbel. Het hoogtepunt: na anderhalf jaar keren de eerste bruisende shows terug naar jouw favoriete podium. Een zomer in crescendo! Gevolgd door een verrassend en gevarieerd najaarsprogramma. Uptempo! Tot op 3 december opnieuw het doek valt. Een gedwongen intermezzo... 

Geen comedians die het jaar uitwuiven. Geen kerstshow op het podium. Geen happy end. Wél terugblikken op muzikale hoogtepunten Én... meer dan ooit vooruitkijken naar een nieuwe start. Onverwoestbaar zijn de toonaarden van onze hoop en ons enthousiasme om jullie sprankelende belevenissen te bezorgen. 

Team Kursaal wenst jou, je familie en vrienden hartverwarmende kerstdagen toe. Laat ons virtueel samen proosten op het nieuwe jaar. We hebben alvast een leuk filmpje klaar. Duizendmaal dank om Kursaal Oostende te blijven steunen. Tot in 2022! 

Share this blog