You are here

Kursaal Oostende pakt uit met 30 shows voor het najaar!

Het was 16 maanden muisstil in onze anders zo bruisende muziektempel. Tot wij afgelopen zomer met veel enthousiasme onze eerste concertgangers mochten verwelkomen. De zomershows waren meteen een schot in de roos. De toon is gezet! Voor en achter de schermen. Team Kursaal heeft intussen een verrassende en gevarieerde agenda klaar voor het najaar. Trots op deze kick-off! 

Na bijna anderhalf jaar verplichte sluiting door de coronacrisis, is het hoog tijd om onze majestueuze deuren open te zwaaien! Samen met de concertpromotoren, neemt Kursaal Oostende meer dan ooit de vlucht vooruit. Niet alleen vonden we nieuwe data voor de uitgestelde concerten, er is ook ruime aandacht voor nieuwe voorstellingen. Het startschot van een prikkelend najaarsseizoen! 

concerten_oostende

Een greep uit het rijkgevulde programma 
De fluwelen stem van Adamo luidt op 2 oktober de concertenreeks in. Daarna staan Koen en Kris Wauters te trappelen voor hun tweesprong op het podium. Nog in oktober dompelt de choreografe Isabelle Beernaert ons onder in haar danswereld met de voorstelling ‘Naakt’. 

En of er muzikale vibes in de lucht hangen! Verschillende muziekstijlen komen aan bod: van rockmuziek tot klassiek, van dansvoorstellingen tot kindermusicals. De iconen die op het podium komen, zijn onder meer: Will Tura, 10cc,... Nostalgie troef! Ook Brit Floyd en andere tributebands gooien alle snaren los. Dromerige gitaartonen. Daverende rockbeats. 

isabelle_beernaert_naakt

Nog meer toppers en kleppers 
Met 30 voorstellingen is het teveel om allemaal op te noemen. Maar een ding is zeker: of je nu fan bent van intimistische concerten, graag luidkeels meezingt of op zoek bent naar Vlaamse ambiance. Met kleppers als De Kreuners, Stef Bos en Helmut Lotti beleef je het allemaal in Kursaal Oostende. Het populaire duo Jaap Reesema en Pommelien Thijs is eveneens van de partij. Met comedian Wouter Deprez stem je dan weer af op een avond vol humor. Ook de jeugd kan zich onderdompelen in een zee van Studio 100-ontdekkingen! Kursaal Classics - onder leiding van Dirk Brossé - sluit het seizoen af in stijl. Met een heus feestconcert in Ensoriaanse stijl dan nog wel. Meer weten? Ontdek hier het volledige programma. 

helmut_lotti

Geduld loont
Hunker je ook naar de sensatie van ultieme livemuziek, wervelende danspassen en legendarische meezingmomenten? Waarom dan niet kiezen voor een beleving in een iconische setting met zicht op zee?! Neem je agenda bij de hand en kies nu je favoriete shows: kursaaloostende.be/kalender. Al onze topartiesten hebben maar één iets voor ogen: het publiek plezieren. En dat geldt ook voor team Kursaal! Heb je kaarten voor een uitgesteld concert? Dan zijn deze nog steeds geldig. Check zeker de nieuwe datum! 

Concertbeleving: een goed plan!
Op een veilige manier genieten van onze unieke concerten? Dat kan dankzij het Covid Save Ticket. Breng dus zeker jouw persoonlijke QR-code mee: op je smartphone (via de CovidSafeBE-app) of op papier, samen met je identiteitskaart. Meer weten? Herlees hier de infoblog van 22 september.
 

Share this blog